Tgrt Haber

Netflix, Terminatör animasyon dizisini duyurdu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Netflix
12 Kasım 2023 15:00 - Güncelleme : 12 Kasım 2023 15:02
Netflix, Terminatör animasyon dizisini duyurdu
netflix,terminatör

Aksiyonun tadına varan Netflix, daha önce oyunları animasyona uyarlamıştı. Şimdi ise farklı strateji izleyen akış devi, Terminatör serisini animasyon filmine dönüştüreceğini duyurdu.

Dizi-film platformu Netflix, son yıllarda gerek oyun gerekse animasyonlara yöneldi. Aksiyonun tadına varan İsveç merkezli şirket oyunları animasyona uyarlamasının ardından şimdi de gözünü Terminatör serisine dikti.

Netflix, heyecanla beklenen yeni bir proje olan "Terminator: The Anime Series" için ilk tanıtımını yayınladı. 2021'de duyurulan bu seri, Netflix'in Geeked Week etkinliği sırasında tanıtıldı ve izleyicilerin ilk bakışını serinin teaser'ı ile sunmuş oldu​​. 2024 yılında yayınlanacak olan bu animasyon formundaki dizinin, bilim kurgu serisinin özgün yaratıcıları tarafından şekillendirildiği belirtiliyor​​.

TERMİNATÖR, ANİMASYON UYARLAMASI İLE NETFLİX’TE YAYINLANACAK

Netflix ve Skydance'in ortaklığında yaratılan ve dünya çapında başarılı Terminator franchise'ına dayanan bu seri, franchise'ın ilk animasyon TV uyarlaması olacak.

Prodüksiyonu, "Ghost in the Shell" ve "B: The Beginning" gibi eserleriyle tanınan Production I.G ile işbirliği içinde gerçekleştirilecek olan serinin, Netflix ile 2018'den bu yana süregelen bir prodüksiyon anlaşması bulunuyor​​.

Dizinin, sekiz bölümlük bir animasyon serisi olarak planlandığı ve Terminator evreninde geçeceği, yeni karakterleri tanıtacağı ve hikayeyi genişleteceği ifade ediliyor​​.

Bu yeni animasyon dizisi, Terminator serisinin ikonik unsurlarını korurken, hikayeye yeni bir bakış açısı ve taze karakterler ekleyerek evreni daha da genişletmeyi amaçlıyor.

Kaynak: Netflix
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...