Tgrt Haber

Netflix’te oyun şöleni: 2023’te tam 40 yeni oyun geliyor!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Engadget
21 Mart 2023 11:45 - Güncelleme : 21 Mart 2023 14:31
Netflix’te oyun şöleni: 2023’te tam 40 yeni oyun geliyor!
netflix,oyun,teknoloji

Dizi-film platformu Netflix, 230 milyondan fazla kullanıcısının eğlenceli zaman geçirmesi için 2021 sonlarından bu yana ücretsiz olarak oyunlar sunuyor. Bu yıl da yine birbirinden ilginç içerikler platforma eklenirken, 2023 sonuna kadar toplam 40 oyunun daha kullanıcılarla buluşacak.

Netflix, kaybettiği aboneleri için sürekli alternatifler deniyor. Gerek reklamlı planı test eden şirket, diğer yandan şifrelerin yasaklanması için de çalışmalarını sürdürüyor. Ancak bunlardan bağımsız olarak platformda geçen zamanı değerlendirecek önemli atılımlar da yapıldı. 

230 milyondan fazla kullanıcısı bulunan Netflix, her bir abonenin platformdan aldığı keyfi biraz daha ileriye taşıma amacıyla 2021 sonu itibariyle oyunları platformda sunmaya başladı. Bugüne kadar onlarca oyun Netflix’e eklenirken, 2023’te bu rakam giderek artacak.

40 YENİ OYUN YOLDA

Şirket, Netflix’e ekleyeceği oyunların tamamından bahsetmedi. Ancak bunlar arasında Terra Nil ve Paper Trail oyunlarının geleceği önceden duyuruldu. 

Netflix’in ayrıca oyun devi Ubisoft ile bir anlaşma yaptığını da hatırlatmakta fayda var. Ubisoft’un popüler olan oyunları ilerleyen zamanda Netflix’te göreceğiz. Örneğin yaklaşan oyunlardan Mighty Quest: Rogue Palace 18 Nisan'da çıkış yapacak. Söz konusu oyunun daha derin bir hikayeye ve güçlendirilmiş bir oynanışa sahip olduğu söyleniyor. 

Netflix’te oyun şöleni: 2023’te tam 40 yeni oyun geliyor!

Ayrıca bu yılın ilerleyen zamanlarında, Netflix'in bugüne kadarki en çok oynanan oyunlarından biri olan Too Hot to Hand: Love is aGame'in devamı niteliğinde olan ve çok sevilen realite programı Too Hot to Hand'den uyarlanan bir yapım da yolda. 

Kaynak: Engadget
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...