Tgrt Haber

OnePlus 10 Pro global sürümün tanıtım tarihi belli oldu

24 Mart 2022 15:46 - Güncelleme : 24 Mart 2022 16:06
OnePlus 10 Pro global sürümün tanıtım tarihi belli oldu

Geçtiğimiz aylarda tanıtımı gerçekleştirilen OnePlus 10 Pro, Çin dışına çıkıyor. İşte cihazın global olarak tanıtılacağı tarih.

Akıllı telefon pazarında iddialı modelleriyle rekabet eden OnePlus, son olarak Çin'de amiral gemisi telefonu OnePlus 10 Pro'yu tanıtmıştı.

Çinli şirketin yeni amiral gemisi OnePlus 10 Pro, piyasaya sürülmesden bir süre sonra şimdi global pazarlarda tanıtılmaya hazırlannıyor. 

ONEPLUS 10 PRO GLOBAL SÜRÜM TANITILIYOR

Kısa süre önce OnePlus, amiral gemisi OnePlus 10 Pro'nun küresel pazarlarda tanıtılacağı tarihi açıkladı. Android cephesindeki en iyi modellerden OnePlus 10 Pro, 31 Mart tarihinde küresel olarak piyasaya sürülecek. Söz konusu lansman Avrupa ve Hindistan gibi pazarları kapsıyor.

OnePlus 10 Pro global sürümün tanıtım tarihi belli oldu

Kısaca teknik özelliklerden bahsedersek OnePlus 10 Pro, 2K çözünürlükte ve 120Hz yenileme hızını destekleyen 6.7 inç AMOLED ekran ile geliyor. 

İşlemci ve depolama tarafında ise OnePlus 10 Pro, Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç alıyor ve UFS.1 ile LPDDR5 belleği de destekliyor. 

Şık tasarıma sahip cihazda üçlü kamera sistemi bulunuyor. 48 Megapiksel ana kameraya sahip olan cihaza, 8 Megapiksel telefoto ve 50 Megapiksel de ultra geniş açılı lens eşlik ediyor.

Ön tarafta ise yine kaliteli özçekimler yapmaya olanak tanıyan 32 Megapiksel selfie kamerası bulunuyor. Ayrıca cihazın 50W destekli 5.000 mAh pile sahip olduğunu da belirtmekte fayda var. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...