Tgrt Haber

Photoshop tarih mi oluyor? ChatGPT, çığır açacak özelliğe kavuştu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: The Verge
30 Ekim 2023 10:52 - Güncelleme : 30 Ekim 2023 10:55
Photoshop tarih mi oluyor? ChatGPT, çığır açacak özelliğe kavuştu
chatgpt,yapay zeka

Yapay zeka sohbet robotu ChatGPT’nin yetenekleri giderek artıyor. GPT-4 ile zorlu işlerin üstesinden gelen sohbet robotu için şimdi de dosya yükleme özelliği geldi.

ChatGPT, piyasaya çıkışından bu yana önemli güncellemeler aldı. OpenAI’in her geçen gün üstüne katarak geliştirdiği sohbet robotu, GPT-4 sürdürdürdüğü başarıya bir yeni özellik daha ekledi.

Artık ChatGPT Plus kullanıcıları dosya yükleyebileyecek. Halihazırda görüntü oluşturma yeteneği dikkat çekerken, bu özellikle birlikte ChatGPT Photoshop’un da ayağını kaydırabilir.

CHATGPT İÇİN DOSYA YÜKLEME ÖZELLİĞİ GELDİ

Webkteno.com’a göre dosya yükleme özelliği, bu dosya üzerinde çalışılmasını, değişiklikler yapılmasını ve yeniden dışa aktarılmasını sağlayacak. Örneğin  bir PDF dosyasını okumak ve bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor. ChatGPT, bunu dakikalar içerisinde gerçekleştirebilecek.

Photoshop tarih mi oluyor? ChatGPT, çığır açacak özelliğe kavuştu

Öte yandan  ChatGPT Plus'ın dosya yükleme özelliği, beraberinde yeni bir entegrasyonu da getirdi. Kullanıcılar, OpenAI araçlarına artık tek bir sayfadan ulaşabilecekler. Yukarıdaki örnekte de görebileceğiniz üzere; ChatGPT'ye yüklediğiniz bir görseli, basit bir komutla DALL-E ile yeniden yapılandırabileceksiniz.

Kaynak: The Verge
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...