Tgrt Haber

'Pil canavarı' Samsung Galaxy M15 5G tanıtıldı

11 Mart 2024 09:08 - Güncelleme : 11 Mart 2024 09:08
'Pil canavarı' Samsung Galaxy M15 5G tanıtıldı

Samsung, sessiz sedasız bir şekilde giriş seviyesi Galaxy M15 akıllı telefonunu piyasaya sürdü. 6,5 inç Super AMOLED ekran, MediaTek Dimensity 6100+ gibi özelliklerle piyasaya çıkan cihaz, 6000 mAh büyüklüğündeki piliyle de dikkatleri çekiyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, ocak ayında Android ekosisteminin en güçlü akıllı telefon serilerinden biri olan Galaxy S24 ailesini tanıttı. Şirket diğer yandan da giriş seviyesi ve orta seviyedeki ürün yelpazesini de artırmaya devam ediyor.

GSMArena'nın haberine göre Samsung, bazı bölgelerde yepyeni giriş seviyesi Galaxy M15 akıllı telefonunu sessiz sedasız piyasaya sürdü. Telefonun resmi olarak Samsung Irak'ın internet sitesine eklendiği fark edildi. 

Ne yazık ki, listeler herhangi bir stok durumu bilgisi veya fiyat vermiyor ancak teknik özellikler ve resmi görsellerin tamamı açıklanmış durumda.

SAMSUNG GALAXY M15 5G ÖZELLİKLERİ

Samsung Galaxy M15, 6,5 inç büyüklüğünde bir Super AMOLED ekranla geliyor. 1080 x 2340 piksel yani Full HD+ çözünürlük sunan bu ekran, aynı zamanda 90Hz yenileme hızını da destekliyor.

'Pil canavarı' Samsung Galaxy M15 5G tanıtıldı - 1. Resim

Gücünü MediaTek Dimensity 6100+ işlemcisinden alan Samsung Galaxy M15 5G, 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama seçeneğiyle birlikte geliyor. Eğer hafızayı yeterli bulmuyorsanız, microSD kart yuvası aracılığıyla genişletebiliyorsunuz.

Arka tarafta üç kameraya yer verilmiş durumda. Bu kameralar sırasıyla 50 Megapiksel ana kamera, 5 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel makro kamera olarak karşımıza çıkıyor. Ön tarafta ise bir adet 13 Megapiksel selfie kamerası yer alıyor.

Android 14 işletim sistemiyle kutudan çıkan Galaxy M15, 25W şarj hızını destekleyen 6.000 mAh pil kapasitesine sahip olup, renk seçenekleri olarak da açık mavi, koyu mavi ve gri seçenekleri karşımıza çıkıyor.

Kaynak: GSMArena
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...