Tgrt Haber

Putin'in elinin havada kaldığı video izlenme rekoru kırdı

18 Mart 2022 14:15 - Güncelleme : 18 Mart 2022 14:56

Rusya Devlet Başkanı Putin gündemden düşmüyor. Sosyal medyanın son zamanlarda çok konuştuğu isimlerden Putin'in, elinin havada kaldığı video milyonlarca izlenerek viral oldu.


Rusya Devlet Başkanı Putin, özellikle Ukrayna işgali sonrası sürekli gündeme geldi. Putin’in gündemden düşmediği şu sıralar, elinin havada kaldığı görüntüler de viral oldu. Videoda Putin’in tokalaşmaya çalışıp, fakat fark edilmediğinden dolayı elinin havada kalması ise milyonlarca kişi tarafından izlendi.

PUTIN BİR TÜRLÜ TOKALAŞAMIYOR

Vladimir Putin’in viral olan videosunda, istediği kişilerle bir türlü tokaşamaması yüzleri güldürdü. Söz konusu video, TikTok kullanıcısı vinzo tarafından oluşturuldu. Vinzo’nun birkaç görüşmeden toplardığı görüntüde Putin’in sürekli elinin havada kalması dikkatleri çekti. 

Ancak Putin’in soğuk kanlılığı da yine videoda gösteriliyor. Rusya Devlet Başkanı’nın, tokalaşamadığı zaman bile hiç bozuntuya vermemesi de gözlerden kaçmadı. 3 milyondan fazla izlenmeye sahip Putin videosunda bazı kullanıcılar ise üzüldüklerini ifade ettiler. Yine farklı kullanıcılar dalga geçerken, bazısı ise zavallı diyerek Putin’i aşağıladı. İşte Rusya Devlet Başkanı’nın viral olan videosu…

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...