Tgrt Haber

Redmi Note 13, Türkiye'de satışa çıktı! İşte fiyatı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: TGRT Haber
28 Şubat 2024 16:20 - Güncelleme : 28 Şubat 2024 16:20
Redmi Note 13, Türkiye'de satışa çıktı! İşte fiyatı
redmi note 13,xiaomi türkiye

Xiaomi, yüksek çözünürlüklü kamerası, 120Hz ekran yenileme hızı, dayanıklılık özellikleri ve uzun ömürlü pil ile dikkat çeken Redmi Note 13 modelini Türkiye'de satışa sundu.

Xiaomi, orta segmente hitap eden Redmi serisinin en yeni üyesi olan Note 13 modelini Türkiye'de satışa sundu. Geçtiğimiz yıl Çin'de tanıtılan akıllı telefon, Avrupa yolculuğuna ise kısa bir süre önce başlamıştı. Xiaomi modeli bugün itibarıyla ülkemizde de satışa sundu.

KAMERA ÖZELLİKLERİYLE ÖN PLANDA

Fotoğrafçılık alanında farklı ihtiyaçları karşılamak üzere tasarlanan Redmi Note 13 Serisi, çok yönlü ve geliştirilmiş bir kamera sistemiyle öne çıkıyor. Temel model olan Redmi Note 13, 3x kayıpsız yakınlaştırma özelliğine sahip 108 Megapiksel ana kamera içeriyor ve kullanıcıların fotoğraflarını özelleştirmeleri için kapsamlı kamera filtreleriyle birlikte geliyor.

Redmi Note 13, Türkiye'de satışa çıktı! İşte fiyatı - 1. Resim
 
108 Megapiksel ana kamera, 8 Megapiksel ultra geniş kamera ve 2 Megapiksel makro kameradan oluşan üçlü kamera kurulumuna, 16 Megapiksel selfie kameraya sahip cihaz, Xiaomi Imaging Engine ile destekleniyor.

120HZ'E KADAR EKRAN YENİLEME HIZI

Ultra ince çerçevelere sahip olan Redmi Note 13, gelişmiş bir kullanıcı deneyimi ve sürükleyici görüntüleme için yüksek kaliteli bir ekran sunuyor. Redmi Note 13 süper net bir FHD+ AMOLED ekran içeriyor. Ayrıca 120Hz yenileme hızı sayesinde gecikme olmadan sorunsuz kaydırma sağlıyor ve tüm görüntüleme deneyimleri daha akıcı ve daha net hale geliyor.

Redmi Note 13, Türkiye'de satışa çıktı! İşte fiyatı - 2. Resim

Uzun süreli izleme sırasında daha fazla konfor ve koruma için TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık, Titreşimsiz Ekran ve Sirkadiyen Dostu sertifikasyonlarına sahip. Okuma modu gibi çeşitli göz koruma özellikleri içeriyor ve diğer iyileştirmeler arasında seriye ilk kez eklenen kullanışlı ekran içi parmak izi sensörü de yer alıyor. Ayrıca Redmi Note 13 zorlu koşullarda kolay kullanım için IP54 toza ve su sıçramalarına dayanıklılık da bulunuyor.

Yüksek performanslı Redmi Note 13, kullanıcıların cihazlarının keyfini gün boyu çıkarabilmelerini sağlayan uzun ömürlü pillerin yanı sıra mevcut en güçlü işlemcilerden bazılarını içeriyor. Daha fazla rahatlık için kutusunda 33W hızlı şarj destekleyen bir adet şarj cihazı yer alıyor.

Temel model olan Redmi Note 13 uzun ömürlü 5.000mAh pil ve güçlü yonga setiyle etkileyici bir performansa sunuyor. Akıllı telefonun satış fiyatı 11 bin 999 TL olarak açıklandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...