Tgrt Haber
Tgrt Haber

Renk değiştiren Realme 9 Pro serisi tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

16 Şubat 2022 15:45 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 16:16
Realme 9 Pro serisi, şık tasarımıyla tanıtıldı.

Şık tasarımlı telefonlarıyla rekabet eden Realme, yeni ve renk değiştiren tasarıma sahip Realme 9 Pro serisini tanıttı.

Realme 9 Pro serisi, şık tasarımıyla tanıtıldı.

Akıllı telefon pazarının hızla büyüyen üreticilerinden Realme, iddialı tasarıma sahip iki yeni telefonunu duyurdu.

Bir süredir sızıntılarıyla gündeme gelen Realme 9 Pro ve Realme 9 Pro Plus, bugün gerçekleşen etkinlikte resmi olarak tanıtıldı.

RENK DEĞİŞTİREN KAPLAMALAR

Realme, kıyasıya rekabet edilen mobil pazarda etkileyici iki modeliyle kullanıcı karşısına çıktı. Bu telefonlardan Realme 9 Pro Plus'ta, renk değiştiren etkileyici bir kaplamaya yer veriliyor.

Renk değiştiren Realme 9 Pro serisi tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Cihaz, doğrudan UV ışığına maruz kaldığında kendi kendine maviden pembemsi bir renge geçiş yapıyor. Realme'ye göre renk değiştiren Realme 9 Pro Plus, bunu sadece Sunrise Blue modelinde gerçekleştirebiliyor.

Teknik özellikller açısından Realme 9 serisi, bir önceki Realme 8 serisine nispeten bazı önemli iyileştirmelerle geliyor. 

REALME 9 PRO/REALME 9 PRO PLUS ÖZELLİKLERİ

Realme 9 Pro ve Realme 9 Pro Plus modellerinde küçük farklar var. Realme 9 Pro'da 120Hz yenileme hızını destekleyen, 6.6 inç LCD ekran ve Snapdragon 695 yonga setine yer veriliyor. Cihaz aynı zamanda 65W destekli 4.500 mAh pil ve 6/8 GB RAM-128 GB dahili depolama seçeneğiyle geliyor. 

Renk değiştiren Realme 9 Pro serisi tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Bir üst model Realme 9 Pro Plus ise, 90Hz yenileme hızını destekleyen AMOLED ekran, MediaTek Dimensity 920 işlemci, 8 GB'a kadar RAM ve 266 GB depolama seçenekleriyle geliyor. 33W hızlı şarja sahip 5.000 mAh pil ile desteklenen telefon, aynı zamanda Android 12 tabanlı Realme UI 3.0 arayüzüyle kutudan çıkıyor. Bu aynı zamanda diğer modelde de aynı yazılımın kullanıldığı anlamına geliyor.

KAMERA ÖZELLİKLERİ

Realme 9 Pro Plus; 50 Megapiksel ana, 8 Megapiksel ultra geniş açı ev 2 Megapiksel makro sensör ile donatılıyor. Cihazın ön tarafında ise 16 Megapiksel selfie kamerası bulunuyor.

Öte yandan Realme 9 Pro'nun arkasında ise; 64 Megapiksel ana, 8 Megapiksel ultra geniş açı ve 2 Megapiksel de makro sensör yer alıyor. Bu cihazın selfie kamerası ise 16 Megapiksel çözünürlüğe sahip. 

FİYATLANDIRMA

Realme'nin yeni akıllı telefonlarından Realme 9 Pro Plus'ın 6GB+128GB modeli 370 dolar, Realme 9 Pro'nun ise 6GB+128GB modeli 319 dolarlık fiyattan satışa çıkacak. 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...