Tgrt Haber

Sahibinden.com çöktü: Erişim sorunu yaşanıyor

07 Şubat 2022 10:50
Sahibinden.com çöktü: Erişim sorunu yaşanıyor

Sıfır ve ikinci el alışveriş sitesi sahibinden.com'a erişilemiyor. Sorunun nedeni hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Türkiye'nin sıfır ve ikinci el alışveriş sitelerinden sahibinden.com'a erişim sorunu yaşıyor. Kullanıcılar internet sitesine erişemiyor.

SAHİBİNDEN.COM ÇÖKTÜ MÜ?

Sahibinden.com çöktü: Erişim sorunu yaşanıyor

Türkiye'nin önde gelen ticaret platformlarından sahibinden.com'a bir süredir erişilemiyor. Erişim sorununun neyden kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Ancak son zamanlarda yaşanan saldırı ve hack'leri sahibinde'ne yapılması da bir ihtimal taşıyor. Kullanıcılar internet sitesine girmek istediklerinde; ''Sayfa yüklenirken bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin'' uyarısı ile karşı karşıya kalıyor. Şirket tarafından herhangi bir açıklama gelmezken, sorunun bir saldırı mı yoksa sunucu kaynaklı bir sorun mu olduğu merak konusu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Emrah10 Şubat 2023 02:30

Bu dolandırıcı yuvası siteyi depremden sonra hiç duyan oldumu? Hiç bir yardım kampanysına katıldımı??

İsa 1 Ekim 2022 22:24

Uygulamaya giremiyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...