Tgrt Haber

Samsung kullanıcıları müjde: One UI 6 Beta güncellemesi popüler model için çıktı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: wccftech
19 Eylül 2023 15:59 - Güncelleme : 19 Eylül 2023 16:01
Samsung kullanıcıları müjde: One UI 6 Beta güncellemesi popüler model için çıktı
one ui 6,samsung

Samsung’un hazırlıklarını sürdürdüğü One UI 6 Beta güncellemesi, şirketin geçen yılki amiral gemisi modelleri için piyasaya çıktı.

Android güncellemelleri konusunda neredeyse Google ile yarışır duruma gelen Samsung, birkaç aydır testlerini sürdürdüğü One UI 6 Beta güncellemesini Galaxy S22 serisi için de kullanıma sundu.

Android 14 tabanlı bu güncelleme, Galaxy S22, S22 Plus ve S22 Ultra modeli için geldi. Ancak şu an sadece Güney Kore’de başladı ve yakında diğer ülkelere de gelecek. Peki One UI 6 Beta’nın S22 serisi için detayları nedir? 

ONE UI 6 BETA, S22 SERİSİ İÇİN KULLANILABİLİR

One UI 6 Beta, Galaxy S22 serisi için S908NKSU3ZWIA / S908NOKR3ZWIA / S908NKSU3DWI8 yapı numaralarıyla geliyor.

Güney Kore’deki kullanıcıların indirmesine sunulan bu güncelleme, yeni arayüz güncellemesinde bulunan tüm yenilikleri beraberinde getiriyor. Ayrıca buna Android 14 ile gelen yeniliklerin dahil olduğunu da söylemekte fayda var.

Şu anda One UI 6 Beta test aşamasında. Güncellemenin kararlı olarak tüm kullanıcılara sunulması yıl sonunu bulabilir. 

Ancak Beta programına kayıtlıysanız ve desteklenen bölgedeyseniz, yeni arayüz güncellemesini önceden deneyimleme şansını yakalayabilirsiniz.

Kaynak: wccftech
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...