Tgrt Haber

Samsung kullanıcıları, son güncelleme ile ekran sorunu yaşamaya başladı

15 Nisan 2022 15:20 - Güncelleme : 15 Nisan 2022 15:21
Samsung kullanıcıları, son güncelleme ile ekran sorunu yaşamaya başladı

Samsung'un amiral gemisi modelleri, son yapılan yazılım güncellemesinin ardından ekranla ilgili önemli bir hata yaşamaya başladı. Sorun şimdilik sadece Galaxy S20 kullanıcılarını etkiliyor.

Samsung'un telefonları, ekran bakımından genellikle harikalar. Ancak bu, onların mükemmel olduğunu göstermiyor. Zira bugüne kadar çoğu Samsung telefonların ekranında çeşitli hatalar ortaya çıktı.

Yakın zamanda bu hatalara bir yenisi daha eklendi. Aylık güvenlik güncellemelerini cihazlarına sunmaya başlayan Samsung, güncellemeden kaynaklı olarak Galaxy S20 kullanıcılarının ekran sorunu yaşamasına neden oldu.

GALAXY S20'DE PEMBE EKRAN SORUNU

Samsung, bugüne kadar pembe ve yeşil ekran hatalarıyla defalarca kez gündeme gelmişti.

Uzun süredir bu ve benzeri sorunlar yaşanmıyordu. Ancak son yayınlanan güncelleme ile Galaxy S20 modellerinden pembe ekran belirmeye başladı.

Samsung kullanıcıları, son güncelleme ile ekran sorunu yaşamaya başladı

Yeni güncellemeyi yükleyen S20 kullanıcıları, yoğun yeşil baskı ve pembe renkli belirgin çizgiler çıkmaya başladığını bildirdi.

Sorunla karşılaşan kişiler, genelde son güncellemeden sonra ekranda bozulma olduğunu belirtti. Ancak bazı vakaların, Ağustos 2021'den bu yana ortaya çıkması da kafaları karıştırdı. 

Şu anda Samsung, konuyla ilgili açıklama yapmadı. Ancak firma, bir sonraki güncelleme ile sorunu çözecektir. Ağustos ayından bu yana sorun yaşayan kullanıcıların ise, cihazlarını teknik servise götürmesinde fayda var. Zira ekranın reklenmesi ve çizgi belirmesi, bazen donanımsal da olabiliyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...