Tgrt Haber

Selçuk Bayraktar Necip Fazıl'ın dizeleriyle seslendi: Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
16 May 2024 19:29 - Güncelleme : 16 May 2024 19:30

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından Necip Fazıl Kısakürek'in 'Sakarya Türküsü' ile seslendi. Panelde konuşma yaptığı ve milli imkanlarla geliştirilen savunma sanayi ürünlerinin görüntülerini paylaşan Bayraktar'a kısa sürede binlerce beğeni geldi. 

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan izleyenleri duygulandıran bir paylaşım geldi.

Milli sermaye ile üretilen BAYKAR'ın gözbebekleri; Akıncı, Bayraktar TB3, Kızılelma, DİHA ve diğer başlıca savunma sanayi ürünlerinin görüntülerin olduğu videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Bayraktar'ın öncesinde yaptığı konuşma ise herkesi duygulandırdı. 

Selçuk Bayraktar Necip Fazıl'ın dizeleriyle seslendi: Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya - 1. Resim

"MAZLUMA ÇARE OLAN BİR TÜRKİYE VAR"

"Artık ayağa kalkmış, insanlığa ve mazluma çare olan bir Türkiye var." diyen Bayraktar, "Hep birlikte, kadim medeniyetimizi adalet, merhamet ve iyilik değerleriyle kuşanmış bir dünya inşaa edeceğiz." dedi. 

Selçuk Bayraktar Necip Fazıl'ın dizeleriyle seslendi: Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya - 2. Resim

Bayraktar Necip Fazıl Kısakürek'in 'Sakarya Türküsü' şiirinden de alıntı yaptı: "Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya; Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya!." 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...