Tgrt Haber

Tasarımıyla dikkat çeken Huawei Pocket 2 Flip geliyor! İşte ilk görüntüler

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
13 Şubat 2024 13:48 - Güncelleme : 13 Şubat 2024 13:49
Tasarımıyla dikkat çeken Huawei Pocket 2 Flip geliyor! İşte ilk görüntüler
huawei pocket 2 flip

Huawei'nin, Samsung Galaxy Z Flip 5'e doğrudan rakip olacak modeli Pocket Flip 2'nin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Katlanabilir telefonlar son yıllarda epey çıkış yakaladı. Üreticiler artık bu alanda akıllı telefon geliştirirken, listenin başında ise Samsung, Huawei, Oppo gibi markalar yer alıyor.

ABD ambargolarına rağmen pes etmeyen Huawei, katlanabilir telefon pazarında da adından söz ettirmek istiyor. Şirketin tanıtmaya hazırlandığı Huawei Pocket 2 Flip de, yakında bu pazarın tozunu almaya gelebilir.

POCKET 2 FLİP'TEN YENİ GÖRÜNTÜLER GELDİ

Geçen yıl Huawei, Mate X3 ve Mate X5 adlı iki yatay katlanabilir telefonu piyasaya sürdüğünü belirtelim. Ancak Galaxy Flip gibi dikey katlanabilen bir modelin çıkmadığını gördük. Bu durumun sonucunda, 2022'de Huawei Pocket S tanıtıldı. Şimdi ise sırada Pocket 2 Flip var.

Sızdırılan görüntülere göre, Huawei Pocket 2 Flip'in siyah, gri ve koyu mor olmak üzere üç renk seneçeğini görüyoruz. Ayrıca tanıdık bir biçimde, telefonun arkasında iki daire bulunuyor. Bunlardan biri kamera adası, ikincisi ise kamera önizleme ve bildirim gibi işlevler için kapak ekranı olarak görev yapacak. 

Tasarımıyla dikkat çeken Huawei Pocket 2 Flip geliyor! İşte ilk görüntüler - 1. Resim

Kamera adasında üç sensör bulunuyor. Fakat modüllerin özellikleri hakkında herhangi bir bilgi verilmedi. P50 Pocket ve Pocket S modellerinde 40MP çözünürlüğünde ana kamera ve 13MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera yer alıyordu. P50'de ise ayrıca ultraviyole ışınlarla çalışan sıra dışı bir 32MP kamera bulunuyordu. 

Çıkış tarihi belli olmayan Pocket 2 Flip'in, Aralık ayında görücüye çıkması beklentiler arasında.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...