Tgrt Haber

Tesla, Apple Music desteğini araçlarına nihayet getirdi

16 Aralık 2022 09:41 - Güncelleme : 16 Aralık 2022 09:43
Tesla, Apple Music desteğini araçlarına nihayet getirdi
,,teknoloji

Birkaç aydır Steam oyunları ve Apple Music desteğini otomobillerine getirmeye hazırlanan Tesla, son güncellemesiyle her iki hizmeti de kullanıma sundu.

Elektrikli otomobil markası Tesla, son güncellemesiyle kullanıcıların uzun süredir beklediği bir özelliği devreye aldı.

Multimedya ve diğer eğlence içerikleri alanında ayrıcalıklar sunan Tesla, Steam oyunlarının ardından Apple Music desteğini de otomobillerine getirdi. Artık araçlarda oyun oynamanın yanı sıra, Apple’ın müzik uygulamasını da çalıştırabilmek mümkün.

APPLE MUSİC DESTEĞİ GELDİ

Kullanıcılar, 100 milyondan fazla şarkıyı ve 30 binden fazla oynatma listesini bünyesinde barındıran Apple Music'i kullanmak için, araç ekranındaki Apple Music uygulamasından faydalanacak. Bu, telefona duyulan ihtiyacı da ortadan kaldırmış olacak.

Tesla’nın son güncellemesiyle gelen Apple Music hizmetini, uygulama simgesine tıklayıp, ardından akıllı bir telefonla QR kodunu taratarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...