Tgrt Haber
Tgrt Haber

TikTok yeni özelliğini test etmeye başladı

08 Ağustos 2021 16:30
TikTok yeni özelliğini test etmeye başladı
tiktok,,sosyal medya,

TikTok, geçtiğimiz günlerde Twitter'ın kaldırma kararı aldığı özelliği test etmeye başladı.

Instagram'ın hikaye özelliği zamanla birçok sosyal medya platformuna yayıldı. Fakat her sosyal medya platformunda aynı ilgi görülmedi. Geçtiğimiz günlerde Twitter ''Fleets'' adını verdiği hikaye özelliğinden vazgeçtiğini duyurdu. Son olarak TikTok ise bu özelliği kendi platformu için test etmeye başladı. 

TikTok, 24 saat sonunda otomatik olarak silinen hikaye paylaşma özelliği üzerinde çalışıyor. TikTok'un yeni özelliğini sosyal medyada teknoloji paylaşımlarıyla tanınan Matt Navarra paylaştı. Navarra, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı gönderiye TikTok'un yeni özelliğinin ekran görüntülerini de ekledi.

TikTok yeni özelliğini test etmeye başladıThe Verge'nin haberine göre, TikTok'un sahibi Çinli ByteDance firması ise şu ifadeleri kullandı: 

"TikTok deneyimini zenginleştirmenin ve topluluğumuza değer katmanın daima yeni yollarını arıyoruz."

TikTok'un hikaye özelliğinde ayrıca herkese açık yorumlar da yapılabilecek. Bu açıdan uygulama Instagram, Snapchat, WhatsApp ve Facebook gibi diğer platformlarda bulunan benzer özelliklerden ayrılıyor. Fakat TikTok, bu özelliği ne zaman uygulamaya koyacağını açıklamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...