Tgrt Haber

Twiiter yeniliklere doymuyor: Bu kez de GIF desteği geldi

23 Mart 2022 11:07 - Güncelleme : 23 Mart 2022 11:49
Twiiter yeniliklere doymuyor: Bu kez de GIF desteği geldi

Sosyal medya platformu Twitter, iOS uygulaması için yeni yayınladığı güncelleme ile GIF desteğini getirdi. İşte yeni gelen GIF özelliğinin detayları...

Sosyal medya uygulamaları son zamanda yepyeni özelliklere kavuştu. Kısa süre önce WhatsApp, yeni emoji tepkilerini kademeler halinde sunmaya başlarken, şimdi ise Twitter'dan da sürpriz yenilik geldi.

Haberleşme uygulamalarının başında gelen Twitter, platformı geliştirmeye devam ederken yeni özellikleri de ekliyor. Şirket iOS kullanıcıları için kısa süre önce yeni GIF özelliğini kullanıma sundu.

TWITTER'DA GIF DÖNEMİ BAŞLADI

Halihazırda birkaç yenilik üzerine çalışan Twitter, son olarak Podcast'ler için hazırlık yapıyordu. Ancak sosyal medya devi bunun öncesinde iOS kullanıcıları için, uygulama üzerinden doğrudan GIF kaydetmeye olanak tanıyan yeni özelliğini kullanıma sundu.

iPhone'lar için sunulan yeni GIF özelliği, üçüncü taraf uygulamalara ihtiyacı da ortadan kaldıracak. Kullanıcılar sadece Twitter üzerinden GIF'lerini oluşturup paylaşabilecek.

Söz konusu yeniliğin Android kullanıcıları için ne zaman geleceği henüz belli değil. Ancak öncelik olarak iOS uygulamasını güncelleyen Twitter, birkaç hafta içinde Android kullanıcılarına GIF özelliğini sunacaktır diye tahmin ediyoruz. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...