Tgrt Haber

Valve ters köşe yaptı: Yeni oyun Deadlock, ekran görüntüleriyle sızdırıldı

18 May 2024 11:51 - Güncelleme : 18 May 2024 11:51
Valve ters köşe yaptı: Yeni oyun Deadlock, ekran görüntüleriyle sızdırıldı

Valve, uzun süredir beklenen Half-Life 3 yerine "Deadlock" adında, 6'ya 6 kahraman tabanlı, üçüncü şahıs kamera açısına sahip, steampunk ve fantezi temalı bir kule savunma oyunu geliştiriyor.

Grafiğiyle, gerçekçi oynanışıyla ve doğallığıyla oyunculardan beğeni toplayan Half-Life uzun bir süredir yeni oyun çıkarmadı. Hayranlar Valve'dan büyük bir heyecanla Half-Life 3'ü beklerken şirketin ters köşe yapan bir adım atacağı ortaya çıktı.

Valve'ın geliştirilmekte olan yeni oyunu hakkında resmi olarak "Deadlock" ismine sahip olacağı da dahil olmak üzere yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Geliştirildiği sırada oyun "Neon Prime" ve "Citadel" olarak biliniyordu.

DEADLOCK OYUNU NASIL OLACAK?

Valve ters köşe yaptı: Yeni oyun Deadlock, ekran görüntüleriyle sızdırıldı - 1. Resim

X'te Gabe Follower kullanıcısı, oyunla ilgili pek çok yeni bilgi paylaştı. Deadlock'un 6'ya 6 ve üçüncü şahıs kamera açısına sahip kahraman tabanlı bir nişancı oyunu olacağı bildiriliyor. Kule savunma mekaniğine sahip dört saldırı şeridinin yanı sıra kullanılacak çeşitli öğeler ve yetenekler içeren büyük bir haritaya sahip olacak.

Valve ters köşe yaptı: Yeni oyun Deadlock, ekran görüntüleriyle sızdırıldı - 2. Resim

"Steampunk" ve "fantezi" karışımı bir temayla oyunculara hitap edecek olan Deadlock, iddialara göre yeni değil ve en az birkaç yıldır geliştiriliyor. Diğer yandan oyuncuların merakla beklediği Half-Life 3 hakkında hiçbir somut gelişme yok.

Kaynak: IGN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...