Tgrt Haber

Vivo, katlanabilir telefonunu paylaştığı video ile gösterdi

29 Mart 2022 13:52 - Güncelleme : 29 Mart 2022 14:08
Vivo, katlanabilir telefonunu paylaştığı video ile gösterdi

İleri teknolojiye sahip telefonlarıyla dikkatleri üzerine çeken Vivo, önümüzdeki günlerde düzenleyeceği etkinlik ile yeni ürünlerini sergileyecek. Türkiye'de de popüler modelleriyle faaliyetlerini sürdüren üretici, 11 Nisan tarihinde katlanabilir telefonu başta olmak üzere birkaç yeni ürününü duyuracak.

Vivo'nun üzün süredir katlanabilir ekranlı telefon çıkaracağı gündemdeydi. Neyse ki şirket kullanıcıları daha fazla bekletmeden yeni katlanabilir telefonunu önümüzdeki günlerde piyasaya süreceğini duyurdu. Buna ek olarak lansman öncesi Vivo X Fold'un tasarımını gösteren yeni bir video da paylaşıldı.

VIVO X FOLD'UN TASARIMI NETLEŞTİ

Çinli üreticinin ilk katlanabilir telefonu Vivo X Fold, Samsung'un Z Fold 3 ve Huawei'in Pocket modeline rakip olarak gelecek. 

Vivo, katlanabilir telefonunu paylaştığı video ile gösterdi

Cihazın hangi tasarım faktörünü kullanacağı da uzun süredir tartışılıyordu. Ancak şirket tarafından paylaşılan yeni video kafalardaki tüm soru işaretlerini gideriyor.

Buna göre Vivo'nun ilk katlanabilir telefonu, tıpkı diğer rakipleri gibi kitap şeklinde bir tasarım ile gelecek. Cihazın arkasında Zeiss tarafından geliştirilen kamera sistemi bulunurken, deriden yapılmış arka kapak yapısı da dikkat çeken diğer ayrıntılardan.

Teknik özelliklere gelecek olursak Vivo X Fold, ön tarafında 120Hz yenileme hızını destekleyen 3K çözünürlükte AMOLED panel ile gelecek. 6.53 inç boyutundaki ekran, sağ ve sola doğru açılır bir tasarımda olacak. Ayrıca her iki ekranda parmak izini destekleyecek.

İşlemci tarafında ise Vivo, katlanabilir telefonunda Qualcomm'un şu anda en güçlü Snapdragon 8 Gen 1 yonga setini tercih edecek. Buna ayrıca 120W hızlı şarjı destekleyen 4.600 mAh pil de eşlik edecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...