Tgrt Haber

WhatsApp, iOS kullanıcıları için iletilecek mesaj sayısını sınırlıyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: WABetainfo
03 Nisan 2022 15:29 - Güncelleme : 03 Nisan 2022 15:46
WhatsApp, iOS kullanıcıları için iletilecek mesaj sayısını sınırlıyor

WhatsApp iOS kullanıcıları için yeni bir değişikliğe hazırlanıyor. Meta'ya ait platform, kullanıcıların iletebilecekleri mesaj sayısına sınırlama getiriyor. İşte ayrıntılar...

Sık sık güncellenen WhatsApp'a yeni özellik ve değişiklikler gelmeye devam ediyor. Uygulamayı her platform da yenileyen WhatsApp, şimdi iOS kullanıcıları için bir değişikliğe daha hazırlanıyor.

Üç yıl önce Brezilya'daki kullanıcıların aynı anda iletilebilecek mesaj sayısı kısıtlanırken, şimdi bu sınırlama küresel olarak da sunulmaya hazırlanıyor.

İLETİLEN MESAJ SAYISI SINIRLANACAK

WhatsApp'ın Brezilya'da hayata geçirdiği bu sınırlama, şu anda iOS kullanıcıları için beta aşamasında. Herhangi bir aksilik olmaması durumunda WhatsApp'ın mesajlar için hayata geçireceği yeni değişikliği, yakında sunulacak bir güncelleme ile kullanılmaya başlayacaktır.

WhatsApp, iOS kullanıcıları için iletilecek mesaj sayısını sınırlıyor

WhatsApp beta 22.7.0.6  sürümünde mevcut olan değişiklik, ekran görüntüsünden de anlaşıldığı üzere; uygulamada spam ve yanlış bilgileri önlemek için iletilen mesajları sınırlayacak. 

Yeni güncelleme ile kullanıcılar sadece bir iletilen mesajı iletebilecek. Yani mevcut uygulamada buna karşılık herhangi bir sınırlama olmazken, yeni güncelleme sonrasında kullanıcılar artık gelen bir mesajı bir kişiye iletebilecek. Ancak mesajın sahibi sizseniz bu yönde herhangi bir sınırlama olmayacak. Dilediğiniz kişiye yine sınırlama olmaksızın mesajı iletebilirsiniz. 

Kaynak: WABetainfo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...