Tgrt Haber

WhatsApp, iPhone uygulamasında güncellendi: Yeni özellikler geldi

17 Şubat 2022 10:35 - Güncelleme : 17 Şubat 2022 11:23
WhatsApp, iPhone uygulamasında yeni özelliklere kavuştu.

Sık sık güncellenen WhatsaApp, son sürümünde iPhone'lar için yeni bir özelliği getirdi. Kullanıcılar artık sesli mesajları sohbet alanı dışında da dinleyebilecek.

WhatsApp, iPhone uygulamasında yeni özelliklere kavuştu.

WhatsApp, her platformunda yeni özelliklerle güncellenmeye devam ediyor. Masaüstü uygulamasından Android uygulamasına kadar güncellenen uygulama, kısa süre önce iOS platformunda da yeni bir güncelleme aldı.

iPhone'lar için yeni özellikler sunan 22.4.75 yapı numaralı WhatsApp güncellemesi, mesajlarla ilgili önemli bir özelliği beraberinde getiriyor.

SESLİ MESAJLAR İÇİN YENİ ÖZELLİK

Bir süre önce yayınladığı güncelleme ile bildirimlerde profil fotoğrafı özelliğini getiren WhatsApp, yakın zamanda bir güncellemeyi daha iOS kullanıcıları için App Store'den sundu.  22.4.75 yapı numaralı yeni güncellemeyle Sesli Mesajlar için yeni bir özellik de kullanıma sunuldu.

WhatsApp, iPhone uygulamasında güncellendi: Yeni özellikler geldi

Son sürümü yükleyen iPhone kullanıcıları, artık karşı taraftan gelen Sesli Mesajı sohbet dışında da dinleyebilecek. Pek çok kullanıcı için önem arz eden yenilik, kullanıcı başka bir sohbet ekranında olsa bile Sesli Mesajı dinlemesine olanak tanıyor.

Önceki sürümlerde gelen Sesli Mesajı dinlemek için, sohbette kalma zorunluluğu vardı. Ancak yeni güncellemeyle birlikte WhatsApp bu sorunu çözüyor. Artık diğer sohbetlere göz atarken, arka planda diğer Sesli Mesajı da dinlemek mümkün. Bunun için uygulamayı son sürüme yükseltmeniz yeterli olacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...