Tgrt Haber

WhatsApp, hesap bilgileri için yeni bir özellik getiriyor

03 Şubat 2022 11:26 - Güncelleme : 04 Şubat 2022 13:24
WhatsApp, hesap bilgileri için yeni bir özellik getiriyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni bir özelliği test ediyor. Buna göre kullanıcılar hesap bilgilerini talep edebilecek.

WhatsApp, resmi beta kanalı aracılığıyla masaüstü istemcisi için yeni bir güncelleme yayınlayarak sürümü 2.2204.1'e yükseltiyor. Böylece WhatsApp, doğrudan web/masaüstü istemcisi içinde hesap bilgilerinizi talep etme özelliğini sunmayı planlıyor.

2 milyarı aşkın kullanıcıya sahip WhatsApp hakkındaki bir önceki haberler, iki adımlı kimlik doğrulamaya yönelikti. Masaüstü kullanıcıları için yeni güvenlik seçeneği gelecekteki bir güncelleme ile kullanıcılara sunulacak.

WHATSAPP HESAP AYARLARINDA OLACAK

WhatsApp yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor ve bu sefer hesap bilgilerinizi istemek için bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu özellik sayesinde, hesabınızla ilgili aktivite bilgileriniz, gizlilik ayarlarınız, cihazlarınızla ilgili bilgiler gibi bazı ayrıntılara ulaşabileceksiniz.

WhatsApp, hesap bilgileri için yeni bir özellik getiriyor

Peki, bunu nasıl talep edeceksiniz? Android ve iOS cihazlarda bulunan WhatsApp Hesap Ayarları'ndan hesap bilgilerinizi talep etmek mümkün olacak. Ancak bu özellik geliştirme aşamasında olduğu için şu anda ulaşılamıyor. Henüz çıkış tarihini ise bilmiyoruz. WhatsApp, özelliği beta test kullanıcılarına açtığında hesap bilgilerini talep etme hakkında daha fazla bilgi sahibi olacağız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...