Tgrt Haber

WhatsApp'ı 'bukalemun' gibi yapacak yeni özelliğinden ekran görüntüsü geldi

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: WABetaInfo
15 May 2024 17:24 - Güncelleme : 15 May 2024 17:24
WhatsApp'ı 'bukalemun' gibi yapacak yeni özelliğinden ekran görüntüsü geldi

WhatsApp kullanıcılara sohbet içinde ve uygulama genelinde beyaz - yeşil renkleri dayatıyordu. Uygulama eklenecek renk değiştirme seçeneğiyle beraber kullanıcılar daha özgür olacak.

WhatsApp, kullanıcılarına daha fazla kişiselleştirme seçeneği sunmak adına önemli bir adım atıyor. Popüler mesajlaşma uygulaması, sohbetlerde mesajların yer aldığı sohbet balonlarının rengini değiştirme özelliğini test etmeye başladı. Şu ana kadar sadece yeşil renkte olan sohbet balonları, yakın gelecekte farklı renklerde de kullanılabilecek.

WHATSAPP SOHBETLERİNDE RENK AYARI OLACAK

WhatsApp'ın yeni özellikleri arasında yer alacak olan bu renk değiştirme seçeneği, kullanıcıların sohbet deneyimini daha da kişiselleştirmelerini sağlayacak. Özellikle farklı renklerde sohbet balonları kullanarak, sohbet pencerelerini kendi zevkinize göre ayarlayabileceksiniz.

WhatsApp'ı 'bukalemun' gibi yapacak yeni özelliğinden ekran görüntüsü geldi - 1. Resim

Yeni özelliğin kullanımı oldukça basit olacak. WhatsApp, sohbet ayarlarına renk seçeneklerini ekleyerek kullanıcıların kolayca bu değişiklikleri yapmalarını sağlayacak. Renk seçenekleri arasında birçok farklı tonun yer alması bekleniyor.

UYGULAMANIN ANA RENGİ DE DEĞİŞTİRİLEBİLECEK

WhatsApp'ın daha önceki beta sürümlerinde, kullanıcıların uygulamanın ana rengini değiştirmelerine olanak tanıyacak bir tema rengi özelliği geliştirdiği ortaya çıkmıştı. Kullanıcılar beş farklı renk arasından istediklerini seçebiliyorlardı. Bu özellik halen geliştirilme aşamasında bulunuyor.

WhatsApp'ı 'bukalemun' gibi yapacak yeni özelliğinden ekran görüntüsü geldi - 2. Resim

TELEFONUN MODUNA GÖRE TON AYARLANACAK

Seçilen sohbet balonu renginin tonu, telefonunuzun sistem temasına göre açık ya da koyu hale gelecek. Örneğin telefonunuzu aydınlık modda kullanıyorsanız sohbet balonu açık tonlarda olurken, karanlık modda kullanıyorsanız daha koyu tonlarda karşınıza çıkacak.

Kaynak: WABetaInfo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...