Tgrt Haber

WhatsApp'tan müthiş özellik! Herkes bunu bekliyordu...

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: WhatsApp Blog
28 Temmuz 2023 10:18 - Güncelleme : 30 Temmuz 2023 13:53
WhatsApp'tan müthiş özellik! Herkes bunu bekliyordu...
whatsapp video mesaj,whatsapp görüntülü mesaj,whatsapp

WhatsApp, kullanıcılarının 60 saniyelik görüntülü mesaj gönderebilecekleri yeni özelliğini kullanıma sundu. Video gönderme sürecini pratikleştiren bu özellik, Android ve iPhone akıllı telefonlarda kullanılabilecek.

WhatsApp, kullanıcılarının 60 saniyelik video mesaj kaydetmelerini sağlayan yeni özelliğini Android ve iPhone telefonlarda kullanıma sundu. WhatsApp'ta video gönderme sürecini kolaylaştıran bu yeni özellik, bir süredir test aşamasındaydı.

Esas olarak video gönderme özelliği WhatsApp'ta zaten bulunuyor. Fakat kullanıcıların videoyu önce telefonunun kamerasıyla kaydetmesi gerekiyordu ve kaydettikten sonra gönderebiliyordu. WhatsApp'ın yeni özelliği ise bu zorunluluğu ortadan kaldırarak, kullanıcılara videolarını daha hızlı bir şekilde paylaşma imkanı sağladı.

WHATSAPP GÖRÜNTÜLÜ MESAJ ÖZELLİĞİNİ YAYINLADI

Görüntülü mesaj göndermek, sesli mesaj göndermek kadar basit. Öncelikle WhatsApp'ta yeni bir sohbet başlatın ve video moduna geçmek için, sağ alt köşedeki ses simgesine bir defa dokunun. Ardından videoyu kaydetmek için basılı tutmanız yeterli.

Ekranı yukarı kaydırarak, "eller serbest" moduna geçebilir ve videoyu basılı tutmadan da kaydedebilirsiniz. Sohbette açılan videolar otomatik olarak sessiz oynatılacak ve videoya dokunulduğunda ses açılacak. Ayrıca görüntülü mesajlar, mesajlarınızın güvende tutulması için uçtan uca şifrelemeyle korunacak.

WhatsApp'tan müthiş özellik! Herkes bunu bekliyordu...

WhatsApp, paylaştığı blog yazısında yeni özelliğini şöyle duyurdu:

"WhatsApp'taki sesli mesajlar, sesinizi paylaşmanın hızlı ve güvenli bir yolunu sunarak insanların iletişim kurma şeklini değiştirdi. Yeni anlık görüntülü mesajlar ile bu özelliği geliştirmekten heyecan duyuyoruz. Artık sohbetten ayrılmadan kısa kişisel videolar kaydedebilir ve paylaşabilirsiniz.

Görüntülü mesajlar, 60 saniye içinde söylemek ve göstermek istediklerinizi kaydedip sohbetlere yanıt vermenin gerçek zamanlı bir yoludur. Bu özelliğin; birine mutlu yıllar dilemek, bir şakaya gülmek ya da iyi haberler getirmek gibi durumlarda, önemli anları videodan gelen tüm duygularla birlikte paylaşmanın eğlenceli bir yolu olacağını düşünüyoruz."

Kaynak: WhatsApp Blog

Derleme: Ömer Faruk Doğan - TGRT Haber

Kaynak: WhatsApp Blog
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...