Tgrt Haber

WhatsApp'tan yeni özellik... Paylaşma şekli değişiyor, artık müzik de çalınabilecek

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Wabetainfo
04 Aralık 2023 10:24 - Güncelleme : 04 Aralık 2023 10:28
WhatsApp'tan yeni özellik... Paylaşma şekli değişiyor, artık müzik de çalınabilecek
whatsapp,meta,sosyal medya

Meta, WhatsApp'ın yeteneklerini artıracak yeni bir güncelleme daha hazırlıyor. Kullanıcılar artık ekran paylaşımı yaparken, aynı zamanda müzik de çalabilecek.

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, beta sürecinde sık sık yeni özelliklerle güncelleniyor. Kanallar, Ekran Paylaşımı, Sohbet Kilitleme ve daha birçok yeniliğe kavuşan uygulama için bir özellik daha yolda.

WhatsApp'ın yeni özelliklerini önceden tespit eden kaynaklardan Wabetainfo, uygulamaya gelecek bir sonraki özelliğin kodlarına erişti. Buna göre kullanıcılar için sunulan ekran paylaşım özelliği  artık daha işlevsel olacak. 

EKRAN PAYLAŞIMINA SES ÇALMA DESTEĞİ GELİYOR

Şu anda ekran paylaşımı yaparken biliyorsunuz müzik veya başka bir ses çıkmıyor; görüntüyü alan kullanıcı sadece içeriği görebiliyor. İşte bir sonraki adımda artık ekran paylaşımı yapılırken arka plandaki ses de duyulabilecek. Bu sayede sesşi bir video ya da müziği karşı tarafta sizlerle dinleyebilecek.

WhatsApp'tan yeni özellik... Paylaşma şekli değişiyor, artık müzik de çalınabilecek

Söz konusu değişiklik için somut olan çok fazla detay bulunmuyor. Üstelik bunun grup konuşmalarına gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor. Şimdilik sadece bireysel sohbetler için aktif edilmesi bekleniyor.

KULLANICI ADI İLE ARAMA DA YOLDA

WhatsApp için test edilen bir diğer özellik ise kullanıcı adı ile arama yapabilme. Teknoweek.com'a göre şu anda test aşamasında olan bu özellik, kullanıcıların telefon numaralarını arama çubuğuna yazarak diğer kişileri bulmasına olanak tanıyor. Öte yandan kaynak tarafından paylaşılan bir ekran görüntüsüne göre, “kullanıcı adına göre arama” özelliği, benzer bir şekilde, kullanıcıların arama çubuğunu kullanarak diğer kişileri kullanıcı adlarını yazarak bulmalarına olanak tanıyacak.

Kaynak: Wabetainfo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...