Tgrt Haber

Xiaomi HyperOS Global güncellemesi alacak cihazları duyurdu

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Gizmochina
26 Şubat 2024 21:36 - Güncelleme : 26 Şubat 2024 21:37
Xiaomi HyperOS Global güncellemesi alacak cihazları duyurdu
xiaomi hyperos,hyperos güncelleme takvimi

Xiaomi, 2024'ün ilk yarısında global olarak yayınlanacak olan HyperOS güncellemesini alacak cihazları duyurdu. Listede Xiaomi 14 Serisi, Redmi Not Serisi, Xiaomi 12 Serisi, tabletler ve giyilebilir cihazlar bulunuyor.

Dün Xiaomi, küresel pazar için en üst seviye Ultra modelinin de aralarında bulunduğu Xiaomi 14 serisini tanıtmıştı. Bu yeni cihazlar, Xiaomi'nin en yeni arayüzü olan HyperOS önceden yüklenmiş olarak geliyor. Ancak HyperOS'tan yararlanacak olanlar yalnızca bunlarla sınırlı değil.

Teknoloji devi firma 2024'ün ilk yarısında HyperOS güncellemesini alacak cihazların listesini de açıkladı. Güncellemeyi alacak cihazların listesi çok büyük değil ancak Xiaomi, HyperOS'u global kullanıcıları için yayınlamayı hızlandırmış durumda.

HYPEROS GLOBAL GÜNCELLEMESİ ALACAK CİHAZLAR

İşte 2024 yılının ilk yarısında HyperOS alması planlanan cihazların listesi.

Akıllı telefonlar

Xiaomi 14 Serisi (önceden yüklenmiş)
Redmi Note 13 Serisi
Xiaomi 13 Serisi
Redmi Note 12 Pro+ 5G
Xiaomi 13T Serisi
Redmi Note 12 Pro 5G
Xiaomi 12 Serisi
Redmi Note 12 5G

Tabletler

Xiaomi Pad 6S Pro (önceden yüklenmiş)
Xiaomi Pad 6
Redmi Pad SE
Xiaomi 12T Serisi

Giyilebilir cihazlar

Xiaomi Watch S3 (önceden yüklenmiş)
Xiaomi Smart Band 8 Pro (önceden yüklenmiş)

Xiaomi HyperOS Global güncellemesi alacak cihazları duyurdu - 1. Resim

Listede de belirtildiği gibi HyperOS güncellemesi Xiaomi 14 serisi, Watch S3, Smart Band 8 Pro ve Pad 6S Pro gibi daha yeni cihazlara önceden yüklenmiş olarak geliyor. Dolayısıyla, bu cihazları almayı planlıyorsanız Xiaomi'nin en yeni Android işletim sistemini daha önce kullanabileceksiniz.

HyperOS Global güncelleme takvimi kapsamında belirtilen cihazlar için bir bekleme süresi de olacak. Xiaomi, bu cihazlardan herhangi birinde HyperOS güncellemesinin kesin yayınlanma süresini belirtmedi, bu süre birkaç ay da olabilir birkaç hafta da.

Ancak Xiaomi'nin söz verdiği gibi bu cihazların 2024 yılının ilk yarısında güncellemeyi alması gerekiyor.

Cihazınızın HyperOS güncellemesini alıp almadığını kontrol etmek için Ayarlar > Cihaz Hakkında bölümüne gidin ve MIUI sürümü başlığına dokunun. Güncellemeyi aldıysa burada görmeniz gerekir, ardından indirip yükleyebilirsiniz.

Kaynak: Gizmochina
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...