Tgrt Haber

15 yaşındaki kız çocuğuna işkence yapıp yayınladılar

21 Ağustos 2021 17:18
15 yaşındaki kız çocuğuna işkence yapıp yayınladılar
kız,çocuk,işkence,ankara

Ankara'nın Mamak ilçesinde Tuğçe Y. adlı kadın ile erkek arkadaşı Ramazan B., 15 yaşındaki H.A.'yı ıssız alana götürüp önce darbetti, ardından da küçük kızı soyup kameraya kaydetti. Görüntülerin ortaya çıkmasının mağdur kız korkudan şikayetçi olmasa da olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Ankara’nın Mamak ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. 15 yaşındaki kız çocuğu, 2 kişi tarafından darbedildi. Bununla da yetinmeyen saldırganlar, küçük kıza elbiselerini çıkarttırıp kameraya kaydetti.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Aralarında yaşanan eski bir husumetten dolayı H.A.’yı erkek arkadaşıyla birlikte ıssız bir alana götürüp önce şiddet uygulayan ve bu görüntüleri cep telefonu ile kaydeden şüpheliler gözaltına alındı. Görüntülerin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılmasının ardından inceleme başlatan jandarma ekipleri, Başsavcılığın talimatı doğrultusunda şahısları önce gözaltına aldı sonrasında da haklarında adli işlem başlattığını duyurdu.

15 yaşındaki kız çocuğuna işkence yapıp yayınladılar

KORKUDAN ŞİKAYETÇİ OLAMADI

Kutludüğün Mahallesinde yaşanan olayda mağdur H.A.’nın korktuğu için şikayetçi olmadığı ifade edilirken olay sonrası kayıplara karışan Tuğçe Y. ve erkek arkadaşı Ramazan B. jandarma ekiplerince yakalandı. T.Y. ve R.B. hakkında adli işlemlerin başladığı belirtilirken Ankara İl Jandarma Komutanlığı tarafından olaya ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Ankara Mamak ilçesi Kutludüğün Mahallesi’nde 21 Ağustos 2021 tarihinde sosyal medyada (Instagram, Facebook) yer alan bir şahsın kıyafetlerinin çıkarılarak darp edilmesi videosu ile ilgili olarak Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde darp eden şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış ve haklarında adli işlemlere başlanılmıştır” denildi.

İnfiale yol açan videoyu yayın ilkeleri gereği yayınlayamıyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...