Tgrt Haber

7 dakikada çalındı, 1 saat sonra bulundu: Hırsızlık anı kamerada

30 Mart 2022 11:40 - Güncelleme : 30 Mart 2022 11:46

Bursa’da 7 dakikada çalınan otomobil ekiplerin sıkı takibi sonucu 1 saat içerisinde bulundu. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsızın, otomobili çaldığı anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Bursa’da bir kişi, traktörünü garaja sokmak için otomobilini dışarı çıkardı. Traktörü park ettikten sonra dışarı çıkardığını otomobilinin yanına gittiğinde aracı yerinde bulamadı. Hemen komşusunun güvenlik kameralarını inceleyen adam, aracının kaşla göz arasında çalındığını fark etti.

Durumun ekiplere bildirilmesinin ardından, olay yerine hızla polisler geldi. Emniyet güçlerinin titiz çalışması sonucu otomobilin İznik yolu üzeri ormanlık alanda ilerlediğini tespit eden ekipler arama çalışmalarını o bölgede yoğunlaştırdı.

1 SAAT İÇİNDE BULUNDU

Aradan geçen bir saatin sonunda otomobil kapıları açık halde ormanlık alan içerisinde bulundu. Aracının bulunmasına sevinen adam emniyet güçlerine teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...