Tgrt Haber

Hırsıza önce yardım sonra darp etti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
30 Mart 2022 10:07 - Güncelleme : 30 Mart 2022 10:12
Hırsıza önce yardım sonra darp etti

Adana’da klima ve beyaz eşya servisine giren hırsız dükkan sahibinden kaçıp çatıya tırmandı. Dükkan sahibi olayı polise ihbar ederken hırsıza elektrik direğinden inebileceğini söyledi. Hırsız saatler sonra ikna olarak aşağıya inerken dükkan sahibi tarafından copla ile darp edildi.

Adana’nın Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda klima ve beyaz eşya servisinin sahibi ve çalışanları , sabah iş yerine geldiklerinde hırsızlık için içeri giren kişiyle karşılaştı. Yaşanan kısa süreli arbedenin ardından şüpheli, çalışanların elinden kurtulup, ikinci kattaki pencereden çatıya tırmandı.

HIRSIZ MERDİVEN VEYA İP İSTEDİ

İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, şüpheliden aşağı inmesini istedi. Hırsız olmadığını, yanlış anlaşıldığını belirten şüpheli inemeyeceğini, merdiven ya da ip getirilmesini istedi.

ELEKTRİK DİREĞİNE TUTUNARAK İNDİ

Bu sırada, aşağıda bekleyen bir kişi, binanın yakınındaki elektrik direğine çıkarak, şüpheliye buradan inebileceğini söyledi. Şüpheli, elektrik direğine tutunarak indi. Yol gösteren kişi, bu kez elindeki copla şüpheliye birkaç kez vurdu.Polis dükkan sahibinin elinden kurtararak hırsızlık zanlısını gözaltına aldı.

Hırsıza önce yardım sonra darp etti

Hırsıza önce yardım sonra darp etti

Hırsıza önce yardım sonra darp etti

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...