Tgrt Haber

Ameliyat parasını yere düşürdü, saniyeler içinde buhar oldu: O anlar kamerada

18 Mart 2022 11:44 - Güncelleme : 18 Mart 2022 12:26

İstanbul Sultangazi’de bir kadın kızının ameliyat parasını arabadan indiği sırada düşürdü. Karşısından gelen bir kişi içinde 12 bin lira olan çantayı alıp gözden kayboldu. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İstanbul Sultangazi’de yaşanan olayda, Ramazan Tarbak kızının çene kayması problemi olan 18 yaşındaki kızının ameliyat edilmesi için özel bir hastane ile anlaştı.

Ameliyat öncesi hastaneye 18 bin TL ödeyen Tarbak, ameliyat sonrasında kalan parayı vermek için çevresinden borç para ve altın aldı.

Eşi ile birlikte kızlarını okuldan alıp kalan borcu hastaneye götüren çift, otomobilden indikleri sırada içinde 12 bin TL olan çantayı yere düşürdü. Caddede yürüyen bir kişi, çantayı fark ederek alıp yoluna devam etti.

SOLUĞU KARAKOLDA ALDILAR

Bir süre sonra çantanın olmadığını fark eden Tarbak ve eşi çantayı aramaya başladı. Bir türlü bulamayan Ramazan Tarbak, son bir umut olarak çevredeki esnaf ve işyerlerinin güvenlik kamerasını izledi.

Gördükleri karşısında şaşkına dönen aile soluğu ise polis karakolunda aldı. Ekipler olayla ilgili çalışma başlatırken, hırsızlık anı çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...