Tgrt Haber

Market çalışanı çok şeker alan grubu uyarınca dayak yedi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Mart 2022 18:33 - Güncelleme : 23 Mart 2022 19:09
24 yaşındaki marke çalışanı H.Y. magandalardan şikayetçi olurken kadın çalışanın darp edilmekten son anda kurtulduğunu söyledi.

Ankara’da bir zincir markette görevli olan çalışan defalarca şeker alan bir grubu uyardıktan sonra dayak yedi. Toplu şeker satımının yasak olduğunu söyleyen market çalışanı H.Y.’ye 5 kişilik grup saldırırken yaralanan genç çalışanın suratında ve vücudunun farklı noktalarında morluk oluştu.

24 yaşındaki marke çalışanı H.Y. magandalardan şikayetçi olurken kadın çalışanın darp edilmekten son anda kurtulduğunu söyledi.

Ankara’nın Mamak ilçesindeki bir zincir markette görevli olan H.Y. markete gelen 5 kişilik grubun toplu şekilde şeker aldığını fark etti. Gruba toplu şeker satımının yasak olduğunu söyleyen market çalışanı H.Y. kalabalık grup tarafından darp edildi. Grubun saldırısı sonucunda gözünde ve yüzünde ciddi şekilde hasar oluşan H.Y. şikayetçi olurken yaşadığı dehşet anları anlattı.

TOPLU SATIŞA İZİN VERİLMEDİĞİNİ SÖYLEDİ DAYAK YEDİ

Toplu şekilde şeker satışına izin vermediği için darp edilen market çalışanı 24 yaşındaki H. Y., “Ben Mamak’ta bulunan bir A101 marketi çalışanıyım. Beşli şekilde bir grup geldi. Bir anda saldırıya uğradık. Şeker alıyorlardı sürekli. Birkaç sefer mağazaya gelerek şeker aldılar. Biz de uyardık ‘toplu satışımız yok’ diye. Bize inanmadılar direk saldırıya geçtiler. ‘Biz istediğimizi alırız. Siz karışamazsınız’ dediler” ifadelerini kullandı.

TELEFONLA ADAM ÇAĞIRDILAR

Küfür ve hakaret ile bir anda grubun saldırıya geçtiğini söyleyen H.Y. kendisini dışında başka bir erkek çalışana daha saldırdıklarını kadın personele saldıracaklarken tuttuklarını söyledi. H.Y., “Saldıracaklarını beklemiyorduk. Zaten biz yatıştırmaya çalıştık. ‘Tamam alın çıkın’ dedik. Kavga çıkmasını istemedik. Ama biranda saldırmaya başladılar. Arkadaşımın bacağını zedelediler. Benim gözüme yumruk atıp kaçtılar. Bir şeker uğruna saldırıya uğradık. Ben şikayetçiyim, bu böyle kalmasın. Bize firmadan toplu satış yapmayın dediler. Zaten aldılar baya, grup oldukları için bir şey diyemedik. Ama aşırıya kaçtılar artık. Daha sonra saldırıya geçtiler, telefonla görüşerek adam çağırdılar” şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...