Tgrt Haber

Anne ve bebek yolda yürürken ölümden döndü

09 Aralık 2021 12:06
Anne ve bebek yolda yürürken ölümden döndü
Sakarya,anne,çocuk

Sakarya’da 5 katlı binanın üst katında yapılan çalışma esnasında yukarıdan düşen malzemeler yolda bebek arabasıyla gitmekte olan anne ve çocuğunun üzerine düştü. Anne ve çocuğu ölümden dönerken o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Sakarya’nın Karasu ilçesinde meydana gelen olayda 5 katlı binanın en üst katında çalışma yapıldığı esnada, kaldırımda yürümekte olan anne ve bebek arabasının üzerine malzeme düştü. Bir anda şok yaşayan anne bebek arabasının üzerine düşen malzemeleri kaldırarak çocuğa yöneldi. Çevredeki vatandaşlar anne ve çocuğun yardımına koşarken olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

“KADININ BİLEKLERİ KAN İÇİNDEYDİ”

Yaşanan korku dolu anlar kameralara saniye saniye yansıdı. Çalışmakta olduğu esnada kadının sesini duyarak dışarıya çıktığını aktaran Sümeyye Baytar, “Normal sıradan bir gündü, tezgahta çalışıyordum. Daha sonra kadın sesini duydum ve kadını dövüyorlar sandım. Dışarıya çıktığımda kadının bilekleri kan içerisindeydi, çocuğunu almışlardı elinden ve bayılmak üzereydi. Daha sonrasında ambulans geldi kadını hastaneye götürdüler. Yukarıdaki kaplama düştü kadının başına. Bebek arabası ile kadın gidiyordu, o esnada oldu olay” ifadelerine yer verdi.

Anne ve bebek yolda yürürken ölümden döndü

Anne ve bebek yolda yürürken ölümden döndü

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...