Tgrt Haber

Tatlı muhabbeti kanlı bitti: Arkadaşını pompalı tüfekle vurdu

09 Şubat 2022 11:40

İstanbul Sultangazi’de bir kişi, ‘tatlı ısmarlayacağım’ diyerek yanına çağırdığı arkadaşını vurdu. Korku dolu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Arkadaşını vurduktan sonra olay yerinden kaçan zanlı, ailesine olayı anlattı.

İstanbul Sultangazi’de 18 yaşındaki S.G. aralarından husumet olan arkadaşı Eren A.’yı ‘tatlı ısmarlayacağım’ diyerek dışarı çağırdı.

Eren A.’nın dışarı çıktığı sırada pusuya yatmış halde bekleyen S.G, yanında getirdiği pompalı tüfekle Eren A’yı bacağından vurdu.  Hastaneye kaldırılan Eren A.'nın bacağına 2 kurşun isabet ettiği ve hayatı tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

AİLESİNE ANLATTI

Arkadaşını vurduktan sonra olay yerinden kaçan S.G. ise evine giderek ailesine arkadaşını vurduğunu söyledi. Bunun üzerine polisi arayan aile, S.G.'yi emniyete teslim etti.

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Olay anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde S.G.'nin pompalı tüfekle ateş ederek Eren Akçay'ı yaraladığı ardından kaçtığı görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...