Tgrt Haber

Kızına attığı tokatla asansörün camını kırmıştı: O baba gözaltına alındı

16 Ağustos 2021 15:02
Kızına attığı tokatla asansörün camını kırmıştı: O baba gözaltına alındı
asansör,baba,şiddet,gözaltı

Esenyurt'ta bir babanın asansörde kızına uyguladığı şiddetin sosyal medyada gündem olmasının ardından emniyet güçleri harekete geçti. 12 yaşındaki kızına, havuzda uzun süre kaldığı için tokat atan ve çarpmanın etkisiyle asansörün aynasını kıran baba gözaltına alındı.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, havuzda uzun süre kaldığı gerekçesiyle 12 yaşındaki kızını darp eden babanın, güvenlik kamerası tarafından kaydedilen o görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Gelen tepkilerin ardından gözaltına alındığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, 14 Ağustos'ta bir alışveriş merkezindeki asansör kabininde bir kişinin kızını azarladığı ardından tokat attığı görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Asansörün güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüleri inceleyen ekipler, bu kişinin 45 yaşındaki Suriye uyruklu M.A. olduğunu tespit etti.

Küçük kızı muhafaza altına alan polis, baba M.A'yı ise gözaltına aldı. M.A. hakkında "kasten yaralama" suçundan işlem yapıldığı, kız çocuğunun daha sonra ailesine teslim edildiği bildirildi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, lüks bir rezidansta meydana gelen olayda, kızıyla birlikte asansöre binen baba, havuzda uzun süre kaldığı gerekçesiyle kızına şiddet uyguladı. Kızına attığı tokatla asansörün camını kıran babanın şiddeti, saniye saniye kameraya yansıdı. 

Esenyurt’ta havuzda fazla vakit geçiren küçük kız babasının öfkesiyle karşılaştı. Havuz kenarında babası tarafından darp edilmeye başlanan kız korku dolu anlar yaşadı. Şiddet anlarının devamında kızı ile asansöre binen baba, kızına attığı tokatla asansör camını çatlattı. Yaşanan o anlar ise asansörde bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...