Tgrt Haber

Balıkçıda cinayet! Babasını bıçakla öldürdü: 'Şiddet yüzünden öldürdüm'

16 Nisan 2022 09:04 - Güncelleme : 16 Nisan 2022 09:43
Balıkçıda cinayet! Babasını bıçakla öldürdü: 'Şiddet yüzünden öldürdüm'

İzmir’de bir genç çocukluğundan beri şiddet gördüğünü iddia ettiği babasını balık restoranında bıçaklayarak öldürdükten sonra polise teslim oldu.

İzmir’de çocukluğundan beri babasından şiddet gördüğünü iddia eden bir genç babasını balık restoranında bıçakladı. Baba ölürken cinayet şüphelisi oğul polise teslim oldu.

BABASINI BIÇAKLA ÖLDÜRDÜ

Olay saat 00.30 sıralarında Güzelbahçe ilçesinde Maltepe Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde bulunan bir restoranda yaşandı. 29 yaşındaki D.G. aralarında anlaşmazlık bulunan 54 yaşındaki babası Haşmet Gürkan’ın bulunduğu balık restoranına gelerek konuşmak istedi. Babasının kendisini içeri çağırması üzerine D.G., yanında getirdiği bıçakla babasını boğaz ve koltuk altından bıçakladı ve olay yerinden uzaklaştı.

Balıkçıda cinayet! Babasını bıçakla öldürdü: 'Şiddet yüzünden öldürdüm'

OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Müşterilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis geldi. Polisler bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda hayatını kaybettiği tespit edilen Haşmet Gürkan’ın cansız bedeni savcı incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

'CİNAYETİ ŞİDDET YÜZÜNDEN İŞLEDİM'

Babasını öldürdükten sonra olay yerinden kaçan D.G., ise polise teslim oldu. Sorguda suçunu itiraf eden gencin, babasının çocukluğundan beri kendisine şiddet uyguladığını, cinayeti de bu yüzden işlediğini söylediği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...