Tgrt Haber

Böbrek taşı diye doktora gitti, evine bebekle döndü

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
03 Nisan 2023 15:27 - Güncelleme : 03 Nisan 2023 15:34
Böbrek taşı diye doktora gitti, evine bebekle döndü
Gizli gebelik,bebek,anne

ABD’de 18 yaşındaki Brianna Blanton, böbrek taşı düşürdüğü fikriyle doktora gitti anacak hastaneden bir kız bebeğiyle ayrıldı. 

ABD bu olayı konuşuyor. Güney Karolina'dan 18 yaşındaki Brianna Blanto adlı genç kız, böbrek taşı düşürdüğünü sanıp hastaneye gitti. Hastanede hamile olduğunu ve doğum yaptığını öğrenen anne hayatının şokunu yaşadı. Hamile olduğu konusunda hiçbir fikri olmayan anne Blanton, "Ağzım açık kaldı, ağlayamadım bile ve tam bir şok halindeydim" diye açıkladı.

GİZLİ GEBELİK

Blanton’da tıbbi test yöntemlerinin hamileliği tespit edemediği ve kusma, adet görme ve şişlik gibi olağan semptomların yaşanmadığı ortaya çıktı.  "Geçen yazı hamile olduğumu bilmeden geçirdim" diyen Blanton, “Hiç kilo almadım veya başka bir semptom yaşamadım. Hatta hala adet oluyordum ve hiç geç kalmıyordum. Doğuma fiziksel veya zihinsel olarak hazırlanmak için zamanım yoktu. Bu yüzden durumu işlemem ve alışmam biraz zaman aldı" dedi. 

“BEBEĞİME ALIŞTIM”

Brianna'ya göre yaşadığı şoku atlatması birkaç saat sürdü ama atlattıktan sonra annelik içgüdüleri devreye girdi Blanton,  "Daha önce çocuk bakımında çalıştım, bu yüzden bir bebeğe nasıl bakacağımı tamamen bilmiyor değildim. Annemin yardım ve desteğiyle birlikte her şey bana doğal gelmeye başladı” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...