Tgrt Haber

Adana'da canlı bomba paniği! Ekipler üzerine atladı

07 Nisan 2022 08:33 - Güncelleme : 07 Nisan 2022 09:54
Adana'da canlı bomba paniği! Ekipler üzerine atladı

Adana’da gece saatlerinde devriye gezen bekçiler, bir kişinin üzerinde bomba düzeneği görünce hemen şüphelinin üzerine atladı. Şüpheli terör ekiplerince gözaltına alındı.

Adana Seyhan ilçesinde gece saatlerinde bölgede devriye gezen bekçiler, Ö.B isimli bir kişinin üzerinde bomba düzeneği olduğunu fark etti. Bunun üzerine bekçiler canlarını hiçe sayıp şüphelinin üzerine atlayarak yakaladı. Bekçiler yakaladıkları Ö.B’ye ters kelepçe takarak etkisiz hale getirdi.

BÖLGEYE ÖZEL EKİPLER YÖNLENDİRİLDİ

Bekçilerin telsiz anonsunun ardından bölgeye, terör, bomba imha, özel harekat ve çok sayıda asayiş ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen asayiş ekipleri araç megafonlarından anons yaparak bölgedeki vatandaşları uzaklaştırdı.

PATLAYICI MADDE BULUNAMADI

Özel Harekat Timleri ise olası bir saldırıya karşılık çevrede uzun namlulu silahlarıyla yoğun güvenlik önlemi aldı. Bomba imha uzmanları şüpheli Ö.B’in üzerinde bulunan bomba düzeneğini incelediğinde patlayıcı madde olmadığını belirledi. Terör ekiplerince gözaltına alınan Ö.B emniyete götürüldü. Olayla ilgili detaylı şekilde soruşturma devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...