Tgrt Haber

Cinnet getiren polis dehşet saçtı: 1 ölü, 2 yaralı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İHA / AA
12 Şubat 2022 18:40
Cinnet getiren polis dehşet saçtı: 1 ölü, 2 yaralı

Bursa'da cinnet getiren polis, eski eşi ve erkek arkadaşı olduğunu iddia ettiği adamı kurşun yağmuruna tuttu. Saldırıda polisin eski eşi hayatını kaybetti, dostu ve tesadüfen yoldan geçerken vurulan bir kadın ise yaralandı.

Bursa'da akşam saatlerine doğru korkunç bir saldırı meydana geldi. Polis olduğu öğrenilen bir kişi, eski eşi ve onun erkek arkadaşını silahla vurdu.

Nilüfer ilçesine bağlı Odunluk Mahallesi Akademi Caddesi'nde yaşanan olaya göre; eski eşi Yasemin A.'yı Yahya A. ile aynı otomobilde gören polis memuru B.A., aracı durdurup ikisini de aşağı indirdi.

ÖNCE ARBEDE, SONRA KURŞUN YAĞMURU

Tabancasına sarılan polis memuru B.A., bir süre eski karısı ve Yahya A. ile boğuştu. Kısa süren arbedenin ardından silahıyla önce Yahya A.'yı vuran polis, daha sonra eski eşi Yasemin A.'ya ateş etti. 2 kişi de yere yığılırken, çıkan kurşunlardan biri tesadüfen yoldan geçen 17 yaşındaki Şeyma Ü.'ye isabet etti.

Cinnet getiren polis dehşet saçtı: 1 ölü, 2 yaralı

Yaralanan 3 kişi bölgedeki hastanelere sevk edilirken, polisin eski eşi Yasemin A. tüm müdahalelere tağmen kurtarılamadı. Tedavisi süren Yahya A.'nın durumunun kritik olduğu öğrenilirken, kasığından vurulan Şeyma Ü.'nün ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Saldırgan B.A. olayın yaşandığı bölgede sabit görevde bulunan polis memurları tarafından gözaltına alındı. Öte yandan B.A, ile Yasemin A'nın bir çocuğunun olduğu öğrenildi.

SALDIRI ANI KAMERALARA YANSIDI

Yaşanan saldırı anı çevredeki bir binanın güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı. Kayıtlarda, B.A'nın otomobilin önünü kesip Yahya A. ve eski eşi Y.A'yı araçtan indirip kavga etmeye başladığı, daha sonra da ateş ettiği görülüyor.

Kaynak: İHA / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...