Tgrt Haber

Kıskançlık krizine giren adam çocuklarının gözü önünde eşini darp etti

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Mart 2022 10:32 - Güncelleme : 16 Mart 2022 13:57
Fotoğraf: İhlas Haber Ajansı

Her geçen gün kadına şiddet artarak devam ederken bu şiddetlere bir yenisi daha eklendi. Beyoğlu’nda eşini başka bir adamın yanında gördüğünü iddia eden yabancı uyruklu şahıs, çocuğunun gözü önünde karısını darp etti.

Fotoğraf: İhlas Haber Ajansı

Kadına şiddet ve kadın cinayetleri gündemden düşmeyen iki önemli başlık... Bu iki önemli başlığa her geçen gün bir yenisi eklenmeye devam ediyor. Kimisi kıskançlıktan, kimisi yemekte tuz eksik diye şiddete maruz kalıyor. Beyoğlu'nda yaşanan olayda ise, eşini başka bir adamın yanında gördüğünü iddia eden yabancı uyruklu adam, kıskançlık krizine girerek çocuklarının gözü önünde eşini darp etti. 

ALDIĞI DARBELERE DAYANAMADI

Sokak ortasında yaşanan olaya darp edilen kadın aldığı darbelere dayanamayarak yere yığıldı. Kadının yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.

Kıskançlık krizine giren adam çocuklarının gözü önünde eşini darp etti

Yerde yatan kadının soğuktan etkilenmemesi için vatandaşlar kadının üzerini mont ile örttü.

Yaralı kadın olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi gerçekleştirilerek çocuğuyla birlikte hastaneye kaldırıldı. 

Kıskançlık krizine giren adam çocuklarının gözü önünde eşini darp etti

GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar tarafından sakinleştirilen öfkeli adam, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...