Tgrt Haber

Çocuklarının gözü önünde eski eşi ve ailesini bıçakladı!

01 Şubat 2022 00:52
Çocuklarının gözü önünde eski eşi ve ailesini bıçakladı!
Muğla,çocuk,

Muğla’da daha önce eski eşinin ve çocuklarının evini kundaklayan şahıs yine dehşet saçtı. Kardeşinin yanına sığınan genç kadının evine arka pencereden giren şahıs çocuklarının gözü önünde tartıştığı eski karısı ve ailesini bıçakladı.

Eski koca dehşeti bu sefer Muğla’da karşımıza çıktı. Temmuz ayında eski koca tarafından evleri kundaklanan ve üç çocuğu ile ailesinin evine sığınan Fatma Ö. yine saldırıya uğradı. Ailesi ile yaşadığı eve çocuklarını görme bahanesiyle arka bahçeden giren eski eş H.U. evdekiler ile tartışmaya başladı. 

MUTFAKTAN ALDIĞI BIÇAKLA SALDIRDI

Tartışma kısa sürede büyürken mutfak tezgahından bıçağı alan eski koca aile bireylerine saldırdı. Yaralanan aile kendisini sokağa atarken olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri geldi. Saldırganın elindeki bıçağı alan polis ekipleri H.U.’yu gözaltına aldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Dursen K.‘nın (57) hayati riskinin devam ettiği, Fatma Ö. ve kardeşi Mustafa Ö.‘nün ise yaralarının daha hafif olduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

SALDIRIYI İTİRAF ETTİ

Gözaltına alınan H.U., emniyetteki ilk ifadesinde çocuklarını görmek için arka pencereden girdiğini, eski kayınvalidesi ile tartışınca mutfak tezgahında gördüğü ekmek bıçağını alarak önce Mustafa Ö.’ye, daha sonra eski karısı ve kayınvalidesine saldırdığını itiraf etti.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...