Tgrt Haber

Direksiyonda kalp krizi geçirince dükkana girdi

03 Haziran 2021 12:34
Direksiyonda kalp krizi geçirince dükkana girdi
Direksiyon,Kaza,Kalp krizi,Zonguldak

Zonguldak’ta araç kullanırken kalp krizi geçiren şahıs direksiyon hakimiyetini kaybederek medikal dükkanına girdi. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan sürücü tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Zonguldak'ta sürücüsü kalp krizi geçiren Cumhur Has idaresindeki araç kontrolden çıkınca medikal dükkanının içerisine girdi. Kazada sürücü Cumhur H. ile yanında yolculuk yapan Nurhayat H. yaralandı. Kaza sonrası olay yerine 112 sağlık ekipleri yönlendirildi. 

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Olay yerine gelen ekipler direksiyon başında kalp krizi geçiren Cumhur Has, ve Nurhayat H.’ye ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla hastaneye kaldırılan araç sürücüsü Cumhur H., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamazken Nurhayat H.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan kaza anı ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Direksiyonda kalp krizi geçirince dükkana girdi

KALP KRİZİNDEN KORUNMA YOLLARI

Kalp krizinden korunmak için öncelikle iyi bir yaşam alanı seçilmelidir. Stresten uzak bir yaşamın kalp krizi riskini azalttığı unutulmamalıdır. O halde kalp krizinden korunma yolları olarak aşağıdaki durumlar her zaman benimsenmelidir;
•    Sağlıklı beslenmeli
•    Düzenli spor yapılmalı
•    Stresten uzak durulmalı
•    Sigara ve alkol tüketimi yapılmamalı
•    Gerekirse psikolojik destek alınmalıdır.
Aile geçmişinde kalp hastalığı olanların bu sürece çok daha dikkat etmesi gerekir.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...