Tgrt Haber

Doğumdan sonra satılan ikizler birbirini TikTok videosunda buldu

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
28 Ocak 2024 10:23 - Güncelleme : 28 Ocak 2024 12:49
gürcistan,

Gürcistan'da 2002 yılında dünyaya gelen ikizler, annelerinden alınarak başka ailelere satıldı. 2 kardeş bir TikTok videosu sayesinde tam 19 yıl sonra buluştu.

Gürcistan'da 19 yaşındaki genç kızların hayatı bir TikTok videosu ile değişti.  Amy Khvitia ve Ano Sartania, TikTok ve televizyonda yayınlanan bir yetenek yarışmasında gördükten sonra bir arkadaşının 'bu kız sana çok benziyor' sözü üzerine 19 yıl sonra kavuştu. 

 YILLAR SONRA BULUŞTULAR 

Televizyonda gördükten sonra telefonlarının susmadığını söyleyen anne ise ekranlarda gördüğü kızın kendi kızı olduğuna ihtimal bile vermedi ve programdan tam 7 yıl sonra kader yine ağlarını ördü. 

Ano ise annesinin aksine TikTok'ta gördüğü videodaki kıza ulaşmak istedi ve görüntüyü üniversitenin WhatsApp grubunda paylaştı. Amy'yi tanıyan biri mesajı gördü ve onları buluşturdu. Amy, Ano'nun yıllar önce Georgia's Got Talent'ta gördüğü kız olduğunu fark etti. 

2

İkiz kardeşler sosyal medyada aracılığıyla birbirlerine ulaştıktan sonra Almanya'nın Leipzig kentinde buluştu.

Televizyonda kızı gördükten sonra evlat edinen annesinin telefonlarının susmadığını söyleyen Amy, "Herkes annemi arayıp 'Amy neden başka bir isimle dans ediyor? diye soruyordu. Annem ise 'Herkesin bir benzeri vardır' cevabını veriyordu" dedi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...