Tgrt Haber

Dolarlı gül buketi isteği 'pes' dedirtti: 700 doları güllerle sardırıp buket yaptırdı

18 Aralık 2021 16:58
Dolarlı gül buketi isteği 'pes' dedirtti: 700 doları güllerle sardırıp buket  yaptırdı
dolar

Kırşehir'de Iraklı bir müşterisinden ''dolara sarılı gül buketi'' siparişi alan çiçekçi önce büyük şaşkınlık yaşadı, ardından siparişi hazırladı. Tam 11 bin lira değerindeki toplam 700 doları güllere sararak buketi hazırlayan çiçekçi, bu ilginç siparişi sosyal medyada paylaşınca oldukça ilgi gördü. ''11 bin liralık buket hazırlayarak 100 lira kazandım'' diyen çiçekçi, buketin içinde bir de altın olduğunu söyledi.

Kırşehir'de Irak uyruklu müşterisinin ''Dolarlı gül buketi istiyorum'' talebi karşısında şaşkına dönen çiçekçi, hazırladığı çiçeği sosyal medyada paylaşınca gündem oldu.

Müşterisinin talebi karşısında şaşkına dönen çiçekçi, "İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. Müşterimiz geldi, eşine buket yaptırmak istediğini söyledikten sonra cebinden dolar çıkardı. Şaşkına döndüm. Dolarlarla buket istiyorum diyerek dolarları gül buketlerine tek tek sarmamızı istedi" dedi.

Dolarlı gül buketi isteği 'pes' dedirtti: 700 doları güllerle sardırıp buket  yaptırdı

11 BİN LİRA DEĞERİNDE 700 DOLARLIK BUKET

Çiçekçi "Bir ara müşterimiz, dolarları bırakarak işinin olduğunu söyledi ve dışarı çıktı. Özenle tek tek buketleri dolarla donatıp hazırladım. Ortalama 11 bin lira değerinde 700 dolarlık buket hazırladıktan sonra buketlerin içerisine bir de altın hediye koyduk. Paranın hazırlanış sürecinde de yırtılmamasına özen gösterdik. Genellikle karşılaştığımız bir durum değil ben çok şaşırdım. 11 bin liralık buket hazırlayarak 100 lira kazandım" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...