Tgrt Haber

En mutlu günleri: Önce mezarlığa, sonra düğün salonuna gittiler

Editör: Atakan Civelek / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Eylül 2023 15:47 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 15:48
En mutlu günleri: Önce mezarlığa, sonra düğün salonuna gittiler
Kanser,düğün,kütahya

Kütahya’da yaşayan Hidayet Özçelik, evleneceği gün eşi Kevser ile beraber önce kanserden kaybettiği annesinin mezarını ziyarete gitti.

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde ikamet eden Hidayet Özçelik, düğün salonuna gitmeden önce eşi Kevser ile birlikte 5 ay önce kanserden ölen annesinin mezarını ziyaret etti.

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde işçi olarak çalışan Hidayet Özçelik ile eşi Kevser’in nişan yüzüklerini hastanede kanser tedavisi gören anne Melek Özçelik (49) takmıştı.

Kanser hastalığından kurtulamayan anne 17 Mayıs tarihinde vefat etti.

 

Annesinin hastanede yattığı süre zarfında doktorların da umutsuz baktıklarını söyleyen Hidayet Özçelik, "Rahmetli annemin sağ iken eşimle beni görebilmesi ve kendisine de moral olması için yattığı hastanede sade bir nişan merasimi düzenledik. Yüzüklerimizin kurdelesini annem kesti. Kendisini 17 Mayıs'ta kaybettik. Düğünümüzün olduğu gün eşimle düğün salonuna geçmeden önce Beyköy’de bulunan annemin mezarına gidip dualarımızı ettik. Mekanı cennet olsun” diye konuştu.

'HASTANEDE NİŞAN YAPTIK'

Vefat eden kaynanasının düğünlerini görmeyi çok istediğini, ama nasip olmadığını söyleyen gelin Kevser Özçelik, "Rahmetli annemizin hastalığı sürecinde hep iyileşmesi için dua ettik. Onun da sağken bizi görebilmesi için hastanede nişan yaptık. Takdiriilahi. Annemiz vefat etti. Geçtiğimiz Pazar günü nikah salonundan önce mezara giderek dualarımızı ettik. Daha sonra evlendik. Umarım annem bizleri görüyor ve mutlu oluyordur. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah" dedi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...