Tgrt Haber

Denizli'de akıl almaz olay! Kadın kıyafeti giyip, eşinin otomobilini kundakladı

02 Mart 2022 15:15 - Güncelleme : 02 Mart 2022 15:29
Denizli'de akıl almaz olay! Kadın kıyafeti giyip, eşinin otomobilini kundakladı

Denizli’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı, bir kişi kadın kılığına girerek eşinin otomobiline benzin döküp ateşe verdi. Ekipler tarafından yapılan çalışma sonrası adamın eski eşinin aracını yaktığı tespit edildi.

Denizli’de yaşanan olayda, gece saatlerinde park halindeki bir arabada yangın çıktı. Durumu fark eden vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine haber verdi.

Bölgeye gelen ekipler, arabandan yükselen alevlerle mücadele ederek yangını söndürdü. Söndürme çalışmalarında sonra otomobilin kullanılamaz hale geldiği görüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, A.C. (28) isimli kadına ait olduğu belirlenen otomobilin benzin dökülerek yakıldığını tespit etti. Sokaktaki iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen ekipler, şüpheliyi saptadı.  

KUNDAKÇI EŞİ ÇIKTI

Polis, elinde bidonla yürüyen şüphelinin başörtüsü takıp, kadın kıyafeti giyen, yüzünü de maskeyle gizleyerek kendisine kadın görünümü veren bir erkek olduğunu belirledi. Detaylı incelemede, şüphelinin A.C.'nin ayrı yaşadığı, boşanma aşamasındaki eşi F.C. olduğu tespit edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...