Tgrt Haber

Eyüpsultan'da iş yerinde patlama: 4'ü ağır 5 yaralı

10 Ağustos 2021 18:43
Eyüpsultan'da iş yerinde patlama: 4'ü ağır 5 yaralı
eyüpsultan,,patlama,

Eyüpsultan'da bir iş yerinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Tüp patlaması sonucu 4'ü ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı. Patlamanın etkisiyle çevredeki iş yerlerinde de hasar oluştu.

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde akşam saatlerinde korkunç bir patlama oldu.

4'Ü AĞIR 5 YARALI

Eyüpsultan Rami Kışlası Caddesi'ndeki Topçular İş Merkezi'nde bulunan metal döküm işlemi yapan dükkanda tüp patlaması meydana geldi. Patlama sonucu iş yerinde bulunan 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri patlama sonrası çıkan yangını kontrol altına alırken, olay yerinde ilk tedavisi yapılan yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 5 yaralıdan 4'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

"ÇOK KUVVETLİ PATLAMA OLDU"

Patlamanın etkisiyle çevredeki iş yerlerinde de hasar oluştu. Patlama anına tanıklık eden bir iş yeri sahibi Tunay Eken, "Çok şükür ölü yok. Ambulansa yetiştirdik. Metal dökümü yapıyorlar, herhalde içerdeki tüpler patladı. Çok kuvvetli bir patlama oldu çünkü. Bununla atlattık çok şükür, bundan sonra raporlara göre hareket edilecek” ifadelerini kullandı.

Öte yandan patlama sonrasında Topçular İş Merkezi’nde yaşanan hareketlilik drone ile havadan görüntülendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...