Tgrt Haber

Giysi kumbarasında feci ölüm: Herkes hırsız sandı, gerçek polis gelince ortaya çıktı

04 Şubat 2022 07:41 - Güncelleme : 04 Şubat 2022 08:06
Giysi kumbarasında feci ölüm: Herkes hırsız sandı, gerçek polis gelince ortaya çıktı

Bursa’da Ukrayna uyruklu bir kişi kullanılmış ayakkabı ve giysi kutusundan eşya alırken kapağa sıkışarak hayatını kaybetti.

Bursa'da Ukrayna uyruklu şahıs, kullanılmış giysi ve ayakkabı kutusundan eşya almak istediği sırada kapağa sıkışarak feci şekilde hayatını kaybetti. Olay, Osmangazi ilçesine bağlı Demirtaş Barbaros Mahallesi'nde 23.30 sıralarında yaşandı. Ukraynalı Behpasha Tamazov sokaktaki kullanılmış giysi ve ayakkabı kutusunun eşya bırakılan kısmından girerek eşya almak istedi. Daha sonra eşya bırakılan kapaktan çıkmaya çalışan Tamazov sıkıştı.

ELBİSE ALIRKEN ÖLDÜ

Giysi kutusunun kapağında bir kişinin olduğunu gören vatandaşlar, hırsızlık yaptığını düşünerek durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekibi Tamazov'dan tepki alamayınca olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde Tamazov'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Giysi kumbarasında feci ölüm: Herkes hırsız sandı, gerçek polis gelince ortaya çıktı

Olay yeri inceleme ekiplerinin ve Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemelerin ardından, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Öte yandan Tamazov'un hırsızlık suçundan kaydı olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...