Tgrt Haber

Hırsızlığı önlemeye çalışan esnaf saldırıya uğradı

07 Şubat 2022 16:56

Avcılar’da, çalıştığı iş yerine ait demir ve tahtaları çalan kişiye müdahale etmeye çalışan esnaf, bir grubun saldırısına uğradı. Silahla darp edilen ve bıçakla kasığından ağır yaralanan iş yeri sahibi çalışmaz duruma geldi.

5 çocuk babası esnafın saldırı nedeniyle psikolojisi bozuldu

Avcılar’da, çalıştığı iş yerine ait demir ve tahtaları çalan kişiye müdahale etmeye çalışan esnaf, silahla darp edildikten sonra bıçakla yaralandı. Uluyol’un darp edilme ve bıçaklanma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

MÜDAHALE EDECEKTİ

19 Aralık 2021 tarihinde Avcılar Denizköşkler Mahallesinde, bir düğün salonuna ait inşaatta günlük olarak çalışan Osman Uluyol, komşularının uyarısıyla Afganistan uyruklu iki kişinin demir ve tahtaları çaldığını fark etti. Hırsızlardan biri kaçarken diğeri kağıt toplama arabasıyla demir ve tahtaları götürerek uzaklaşmaya başladı. Bunun üzerine Uluyol, arkasında koşup müdahale etmek istedi.

ACIMASIZCA SALDIRDILAR

Bu sırada yakınındaki kafede oturan bir şahıs Uluyol’a, adama müdahale etmemesini söyledi. Yaşanan sözlü tartışma büyüyünce, kafe önündeki adam oturan arkadaşlarını çağırarak, gelen 7 kişilik grup 5 çocuk babası Osman Uluyol’u darp etti. 7 kişilik grup üyeleri Uluyol’u tabanca kabzasıyla darp etti, bıçakla yaraladı. Uluyor kanlar içinde yerde kalırken, saldırganlar olay yerinden uzaklaştı. Yaralı adam olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Yaşanan olay güvenlik kamerasına da yansıdı. Polisin olay yerindeki incelemenin ardından başlattığı yakalama çalışmasında 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan Halil T., Mustafa T., ve Turan S., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemede savunmaları alınan şüphelilerden Halil T, adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Mustafa T, ile Turan S., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olaydan ağır yaralanarak çıkan 5 çocuk babası Osman Uluyol, yaraya baktıkça psikolojinin bozulduğunu söyledi.

NİYE BULAŞIYORSUNUZ

Uluyol yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

Çalıştığım yere iki tane hırsız girmiş. Hırsızları komşular gördü, beni uyardı 'malınız çalınıyor' dedi. Biz de koşarak gittik müdahale ettik. Biri kaçmış, diğerini yakaladık malzemelerini boşaltırken arkadan biri saldırdı. Dedi ki, niye bu adamlara bulaşıyorsunuz, dedik ki bunlar hırsız. Sonra biri ‘bırak lan’ dedi, derken saldırdı. Kafa attı, ikincisi geldi derken yere düştüm. Arkadan biri gelip silahın kabzası ile kafama vurdu. Sonra ayağa kalkarken, biri arka baldırımdan iki tane bıçak vurdu. Yine tam kalkarken diğeri arkadan kelebek bıçakla iki yerimden daha bıçakladı. Ben de o anda anlamadım kendimi savunmak için onlara taş attım. Ondan sonra ambulansla hastaneye gittim.

HAYATIMIZ ALT ÜST OLDU

Hülya Uluyol, eşinin 19 Aralık 2021’de talihsiz bir olay yaşadığını anlattı:

Eşim işe giderken hırsızlık yapan yabancı uyruklu iki kişiye malzemeleri bırakın derken, o sırada kafede oturan siyasi grubun, ‘bırak çalsınlar iki üç parça, niye müdahale ediyorsun ne var bunda’ deyince eşimle onlar arasında tartışma çıkıyor. Ve eşim böyle bir olay yaşıyor. Silahın dipçiği ile kaşını patlatıyor ve içerden gelen grupla saldırıyorlar. Eşim ekmeğini savunurken maalesef grup da hırsızı savunarak eşimi bıçakladılar. Bir anda hayatımızı alt üst ettiler. Bıçaklamak bu kadar kolay olmamalı. 5 çocuklu bir aileyi, o çocuklar şuan babasız kalabilirdi, yetim kalabilirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...