Tgrt Haber

İki iş arkadaşın kavgasında kan aktı: Aynı silahla birbirlerini öldürdüler

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Temmuz 2023 23:15 - Güncelleme : 18 Temmuz 2023 23:19
kocaeli,körfez

Kocaeli Körfez Belediyesi'nde çalışan iki iş arkadaşı arasında kavga çıktı. Güvenlik görevlisi Kasım Kalın, teknik hizmetler birimi çalışanı Tamer Yatan'ı tabanca ile vurdu. Yaralı halde olan Yatan, boğuşma sırasında eline geçirdiği tabanca ile Kalın'a ateş açtı. İki çalışan da kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde dehşet verici bir olay yaşandı. Belediyede görevli güvenlik personeli ile iş arkadaşı arasında silahlı kavga çıktı. Yaşanan arbedede aynı silahtan çıkan kurşunlarla yaralanan ikili hastanede hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre olay, Körfez ilçesi Yeniyalı Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi üzerinde bulunan Körfez Belediyesi Teknik Hizmetler Müdürlüğü binasında meydana geldi.

Körfez'de aynı silahtan çıkan kurşunlarla yaralanan iki iş arkadaşı hastanede hayatını kaybetti.

ÇAY SOHBETİ ÖLÜMLE BİTTİ

Edinilen bilgiye göre, belediyenin güvenlik görevlisi Kasım Kalın, iş çıkışı Tamer Yatan’ı çay içmeye güvenlik kulübesine çağırdı. Güvenlik kulübesinde yaklaşık bir saat oturan ikili arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı.

TEK SİLAH KULLANILDI

Tartışmanın büyümesiyle tek silahın kullanıldığı arbedede çıkan kurşunlarla ikili yaralandı. Durumu gören belediye çalışanları 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu.

Körfez'de aynı silahtan çıkan kurşunlarla yaralanan iki iş arkadaşı hastanede hayatını kaybetti.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri ağır yaralanan Tamer Yatan ve Kasım Kalın’ı ambulansa Körfez Devlet Hastanesi ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamayan Tamer Yatan ve Kasım Kalın hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekipleri bölgede incelemelerde bulundu. Polis olayla ilgi inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...