Tgrt Haber

İki sürücü tekme tokat birbirine girdi çevredekiler zor ayırdı

20 Aralık 2021 14:04
İki sürücü tekme tokat birbirine girdi çevredekiler zor ayırdı
İstanbul,Esenyurt,Kavga

İstanbul Esenler'de servis şoförü ile aracını cadde üzerinde bırakan su satıcısı arasında çıkan tekme tokat kavgayı çevredeki vatandaşlar zorlukla ayırdı. Kavga anı ise kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbul Esenler'de plakalı aracı kullanan servis şoförü, bulunduğu bir sokaktan başka bir sokağa girmek istedi. Sürücü, ancak su satışı nakliyesi yapılan ve cadde üzerine kısa süreliğine araç nedeniyle sokağa dönemedi.

ANAHTARI ÜSTÜNDE GÖRÜNCE DİREKSİYONA GEÇTİ

Servisten inen şoför, çalışır halde bırakılan aracı ileriye aldı. Durumu fark eden su satıcısı ve servis sürücüsü arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüdü, tekme tokatlı kavgaya dönüştü. Bu esnada kavgayı ayırıyormuş gibi yapan kişilerden birisi de servis şoförüne vurdu. İki sürücüyü vatandaşlar güçlükle ayırdı. Taraflar daha sonra olay yerinden uzaklaşırken, kavga anı kameraya yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...