Tgrt Haber

Karısını bıçakladı bütün kadınlardan özür diledi

03 Mart 2022 10:27 - Güncelleme : 03 Mart 2022 10:31
Fotoğraf - İhlas Haber Ajansı

Adana’da kendisini aldattığını öne sürdüğü karısını bıçaklayan koca, gözaltına alınırken pişkin pişkin “Bütün kadınlardan özür diliyorum, ben karımı bıçakladım” dedi.

Fotoğraf - İhlas Haber Ajansı

Adana’da uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen 28 yaşındaki Eren T., aldatıldığını öne sürerek eşiyle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede yerini kavgaya bıraktı. Eren T. Eline aldığı bıçakla eşi çeşitli yerlerinden bıçakladı.

KANLAR İÇİNDE YARDIM İSTEDİ

Yaralı halde evden kaçan Şeyma T. komşularına sığınarak yardım istedi. İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekipleri, ilk müdahalesinin ardından Şeyma T. ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

“SENİ ÖLDÜRÜRÜM”

Tedavisi tamamlanan Şeyma T, ifadesinde, eşinin kendisini aldatmakla suçlayıp tartışma çıkarttığını önce kafasında porselen tabaklar kırdığını daha sonra “seni öldürürüm” diyerek boğazına satır dayadığını, ardından da mutfağa gidip aldığı bıçakla yaraladığını öne sürdü.

TÜM KADINLARDAN ÖZÜR DİLERİM”

Ekipler tarafından gözaltına alınan Eren T., sağlık kontrolüne götürüldüğü sırada gazetecilere dönerek, “Tüm kadınlardan özür diliyorum. Bu olay bana oynana bir oyundan ibaret. Ben kimseye zarar vermedim. Eşim bıçakla üzerime geldi. Kendisini ittiğim sırada eli kesildi. Bıçaklama olayı yalan. Üzerime atılan bir iftiradır” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...